2019. augusztus 8., csütörtök

DR. WOODY REDKE

Szenzáció! A nap legfontosabb híre!!!
Dr. Woody Redke magyar származású fogorvos kapja az idei orvosi Nobel-díjat! A Reuters hírügynökség megbízható információkra hivatkozva, percekkel ezelőtt tette közzé a hírt. A közlemény emlékeztet arra, hogy dr. Woody Redke, a 2010-ben indult nagy magyar kivándorlási hullám kezdetén költözött ki Nagy-Britanniába, ahol azonnal kutatói állást kapott, mégpedig a brightoni székhelyű, az Emberi Fogak és Implantátumok Tudományos Világszervezeténél. Akkor vette fel a kutatói körökben is jól megjegyezhető Woody Redke nevet.
A fiatal doktornő az első években a cápafogak molekuláris elemzésével, valamint ezzel összefüggésben, az állati csontrekonstrukciós öngyógyító mechanizmus emberi alkalmazásával foglalkozott. Három évnyi megfeszített kutatómunka után sikerült cápafog gyökereket emberi állkapocsba ültetnie, így hamarosan elérte, hogy a korábban súlyos fogveszteséggel élő (fog nélküli) betegeinél fogburjánzás indult el. A brightoni intézet hivatalos dokumentációja szerint a korábbi 32 fog helyett olykor 75-80, sőt egyes esetekben 100-134 tűszerű, pengeéles új fog nőtt ki a fogágyból.
Woody Redke azonban mégsem emiatt érdemelte ki a Nobel-díjat. Az ambiciózus fogorvosnő a gyökérkezelések specialistájaként, a gyengéd és stresszmentes beavatkozás avatott szakértőjeként eddig ismeretlen területre tévedt, amely még intenzívebb kutatómunkára inspirálta.
A Nobel-díjhoz vezető út első állomásának bizonyosan az tekinthető, amikor egy félrediagnosztizált beteget elküldtek a magánrendelőből, mondván, a fogai épek és egészségesek, a dolgot (akut gyulladás) pedig elintézték egy külső fogtisztítással. Így jutott el végül a fájdalmaktól gyötört, legyengült, életunt férfi, dr.Woody Redke fogorvosi székébe. A doktornő azonnal felismerte, a gyökérkezelés elkerülhetetlen.
A bonyolult (két csatornás gyökér közös kimenettel) beavatkozás végére, a korábban morózus, magának való, humortalan férfi egyre szellemesebb, sőt, kifejezetten szórakoztató lett, olyannyira, hogy hamarosan önálló stand up esteket vezetett a televízióban, majd sorozatban írta az abszurd humor nagyjait idéző könyveit. Woody Redke doktornőnek ez természetesen feltűnt, de nem tulajdonított különösebb jelentőséget a változásnak. Arra gondolt csupán, a fájdalom megszűnése következtében vált felszabadulttá a betege.
Nem sokkal később azonban egy kifejezetten félős, ijedős, a fájdalmakat nehezen tűrő páciense, ötvenes évei közepén járó asszony (adóellenőr) változott meg, lett bámulatra méltóan vakmerő, talán felesleges is mondani, közvetlenül a gyökérkezelés után. A szelíd és csendes, korábban csakis a munkájának élő nő, az ideg kiölése, valamint a szuvas terület betömése másnapján már részt vett Pamplonában a hírhedt bika futtatáson, ahol sikongatva és nyerítve nevetve menekült a tömeggel együtt, nagyon jól érezte magát, majd egy évvel később immár bikának képzelve magát, ő kergette a turistákat, sokakat meg is taposott.
Woody Redke ezek után kezdte feljegyezni és elemezni a gyökérkezelésekkel járó mellékhatásokat. Rájött arra, hogy a fogakban lévő idegek finom érintésével, azok esetleges gyengéd eltávolításával pszichés hatásokat képes generálni. A gyökércsatornában történő mélyfúrásokkal, valamint a páciensekre emberként tekintve, lelki zavarokat szüntethet meg, mentális gátakat törhet át, egyúttal új célokat és új perspektívákat kínálva ezzel, továbbá a gyógyszeres kezelésektől is mentesíteni tudja a betegeit.. Felismerésében akkor lett egészen bizonyos, mikor saját magán végzett el egy gyökérkezelést. A beavatkozás nem várt következményekkel járt. A szigorú erkölcs szerint élő, lágy hangú, vegetárius doktornő szerelmes lett egy cirkuszi állatidomárba.
A Nobel-díjat jövő csütörtökön adják át dr. Woody Redkének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...