2018. február 2., péntek

FELTÁMADÁS PERCEK


A kereskedelmi rádiók panelekre épülnek. A recept végtelenül egyszerű, de ha elég sokszor ismétlik, még működik is. Ilyen panelnek tekinthető, ha a műsorvezető jól hallhatóan levegőt vesz, egyúttal kötelező jelleggel közli, hogy ő éppen a 140.7 Korom rádióban vesz levegőt, ahol mindig friss a levegő, érdemes tehát ott maradni és a 140.7-et hallgatni, mert egyfelől ez a legtisztább, legegészséges hely a planétán, valamint hamarosan csupa izgalmas dolog történik majd, a műsorvezető légzésén túl nem mindennapi csodában lehet része a lelkes, már már fanatizált Korom rajongóknak.
És itt jön a legújabb panel, amit nevezzünk egyszerűen csak feltámadás perceknek. Nyilván ezt a formulát is a nagyon menő, sikeres és tehetséges kreatív producerek találtak ki, amiért bizonyára extra prémiumot kaptak. A feltámadás perceket minden órában beharangozzák, nehogy valaki lemaradjon erről a nem mindennapi élményről.
- Itt a Korom Rádió a 140 pont 7-en, ahol csak a legjobb negyven évvel ezelőtti slágerek szólnak. Hamarosan érkezik Máté Péter, de előtte elmondom, hogy Önök a 140.7-et hallgatják és ezer forintot nyerhetnek, ha megmondják, mikor járt nálunk utoljára Máté Péter, itt a 140.7-en. Telefonszámunkat már ismerik, 567-8648-1234. Hívjanak minket! Korom rádió, a legtisztább hang.
A műsorvezető tehát beharangozza Máté Péter érkezését. Ettől kész vagyok. Máté Péter harmincnégy évvel ezelőtt meghalt, ezek pedig azt mondják, hogy mindjárt érkezik. Persze, köszönni is fog, aztán dumcsiznak vele a készülő új nagylemezéről, beszámol a turnéjáról, és természetesen énekel is majd. Máté Péter ezek szerint él, vagy ha mégis meghalt akkor most végre feltámad. Csak itt, csak most, csak a 140.7-en.
Máté Péter ahogy ígérték "megérkezett", énekelt, aztán elment. Még jó, hogy nem azt mondják, hogy "hazament, de megígérte, hogy jövő héten megint benéz hozzánk". Máté Péter távozása után újabb sztár érkezését kezdi hirdetni a műsorközlő.
- Hamarosan itt lesz velünk Zalatnay Sarolta. Aztán Kovács Kati.
Mi az, hogy itt lesz velünk? Mi ez a baromság? Miért nem azt mondják, hogy meghallgatjuk Kovács Kati nagy slágerét, vagy a héten már harminckettedik alkalommal lejátsszuk Zalatnay Sarolta Nem vagyok én apáca című dalát? De nem. Náluk a holt énekesek élnek és bejárnak hozzájuk, Zalatnay is érkezik, sőt ott is alszik, majd reggelizik és tornázik. Aztán ebédel, és délután is ott marad. Együtt lesznek megint. Korom rádió a 140.7-es hullámhosszon, ahol hamarosan következik a nagy sláger a Sose halunk meg. Maradjanak velünk.


NINCS MESE

Szexfüggőt meghívják a szexfüggőségről szóló műsorba, ahol megkívánja a szakértő szexterapeuta-pszichológusnőt, adás után SMS-t küld neki, ...