2023. február 12., vasárnap

A NAGY KÖNYV

Bájdorong címmel ír regényt a zenész. Ne kerülgessük a forró témát, a könyv az előadó nemiszervéről szól, amit "édes, fahéjas-karamellás rakétámnak", valamint "leszedáló, kannabisz rudacskának" nevez. Mint mondja, régóta foglalkoztatta, hogy könyvet írjon a péniszről, mások nemzőszerveiről, de belátta, csak akkor tud hiteles lenni, ha a sajátjáról vall őszintén. Rajongói is erre biztatták. Hónapok óta jegyzetel, minden apró eseményt leír a "rakétájáról", annak állapotáról, hangulati változásairól, a kilövések ünnepi pillanatairól, de valójában csak most jött el az ideje annak, hogy mindezt egy nagy műben összegezze. A könyvkiadók között azonnal megindult a harc a megjelentetés jogáért, valamint a legnívósabbnak nevezett orgánumok is interjúért könyörögnek.  Felismerték végre az igazi értéket. 

TEHETETLENEK VAGYUNK

Súlyos állapotba került az ismert előadó. A kór évek alatt, alattomosan támadta meg szervezetét. A beteg gyakorlatilag állandóan merev testtartással áll a szoba közepén, gyakran tiszteleg is. Ez akkor következik be, mikor hírműsort néz vagy hallgat, és a híradásban meglátja, meghallja kedvenc politikusát. Ekkor izmai befeszülnek, közben pedig hangosan mindig ezt ismételgeti: "„Állj vigyázzba! Elöljáró!”
Az orvostudomány tehetetlen.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...