2018. január 27., szombat

MOCSKOS SZÁJÚ SZANDRA



Szandra csendes, szolid nő, nem árt a légynek sem. Gondosan ügyel a megjelenésére, makulátlanul tiszta, ápolt. Sokat olvas. Főleg modern skandináv drámákat.  Imádja a gyerekét, a férjét, igazi családanya. Túl van a negyvenen, de ez nem látszik rajta. Fiatalabb korában  annyira szépen beszélt, hogy több ízben nyert Kazinczy szépkiejtési versenyt. Ez azonban a múlt, a boldog ifjúság korszaka.

Szandra megváltozott, megbotránkoztatóan csúnyán beszél. Este hétkor kapja el az első roham, kilenckor jön a második, és ha nagyon felizgatja magát, akkor tízkor is rikácsol, ordít, szidalmaz. Nézi a híradókat és önmagából kivetkőzve kommentálja a látottakat. A mocskos szemétláda, ótvar tróger, hazug kretén, tolvaj banda kifejezéseket használja leginkább, sajnos azonban ennél durvább szavakat is kiejt a száján, néha a papucsát is a készülékhez vágja dühében. A férje szerint Szandrának orvosra lenne szüksége, mert ha így folytatja teljesen becsavarodik, valamint félő, ha nem javul az állapota, akkor válás lesz a következménye e felfokozott idegállapotnak, hiszen még a legszelídebb társ sem képes évekig elviselni, ha valaki fejhangon üvöltözik mellette tévénézés közben.

Szandrával nincs semmi baj, sőt a reakciói teljesen ép elmeállapotra utalnak. Manapság egy normális ember így reagál a külvilág híreire. Az apátia, a megadás, a csendes befelé fordulás is elfogadható magatartás, éppen ezért ha valaki saját magán, vagy a társán ezt tapasztalja a hírösszefoglalók megtekintése közben, akkor nyugodt lehet, magukkal minden oké. 


Ön hogyan nézi, hallgatja a hírműsorokat, híradókat? Csendesen és beletörődően? Netán dühöng és káromkodik? Legszívesebben szétverné a készüléket? Vagy elkapná a műsorvezetőt? Ha Ön is Szandrához hasonlóan viselkedik, egyúttal magára ismer, jelentkezzen, írja meg tapasztalatait! Ne szorongjon! Együtt mindent megoldunk.  Enerva Gyógyszergyár, Vecsés, Kezdet utca 18.



KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...