2024. március 3., vasárnap

CARMINA BURRITO

A felújított Carmina Burrito elődás premierjével egyidőben számos újítást vezetettek be.
A közönség a repülőtéri duty free-k mintájára az utcáról közvetlenül a büfébe érkezik, ahol kötelező a fogyasztás. Akik ezt elmulasztják, ezért is ajánlott minimum egy tál meleg ételt+üdítőt megvenni, nem haladhatnak tovább a ruhatárba majd a nagyterembe, ahonnan a nézőtéri székeket kiszerelték. Ez is a korszellemnek megfelelő változtatás, csak állóhellyel lehet a helyszínen tartózkodni. A svédasztalos kínálat azonban bőséges, és feledteti a székek, páholyok, zsöllyék hiányát.
A legtöbb előadást a mai kor igényeihez igazodva korszerűsítették. Híres, szakmailag elismert hazai forgatókönyvírók több évados sorozatokká írták át az operairodalom klasszikusait, így jut idő a nyugodt tempójú étkezésre. Sőt, előadás közben, ugyancsak a légi közlekedésben megszokott mintát követve, úgynevezett operakísérők márkás parfümöket, illatszereket, sőt élet- és lakásbiztosításokat kínálnak, amit kártyás fizetéssel előadás közben is meg lehet vásárolni.
A zene szerelmesei az épületben tartózkodás hónapjai netán évei közben gondos orvosi felügyelet alatt állnak. Ehhez azonban feltétlenül szükséges még az előadás megkezdése előtt szerződést kötni az erre kijelölt privát magánegészségügyi centrummal.
A Carmina Burritó felhőtlen szórakozást kínál.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...