2019. július 17., szerda

DILDÓ PALOTA

A nemzet becsülje meg nemzeti értékeit, óvja, ápolja, és teremtsen méltó körülményeket azok megőrzéséhez. Ennek a nemes gondolatnak és persze a határozott tetteknek köszönhetően, a hányatott sorsú, ugyanakkor felbecsülhetetlen jelentőségű gyűjtemény végre méltó helyére kerülhet. Amúgy érthetetlen, ez a páratlan kollekció miként porosodhatott éveken keresztül egy dohos raktárhelyiségben? Döbbenet. Mondhatni, szégyen. És csak a véletlenen, egy férfias sóhajon múlt, hogy nem veszett el örökre! De megmenekült, és végre jó kezekben lesz.
Korábbi tulajdonosa, az egykori híres filmmogul, az elmúlt években megpróbálta ugyan értékesíteni, de végül belátta, gyűjtéménye valóban a nemzet nagyságát hirdeti, ezért ingyen adta át az államnak. Csupán egyetlen apróságot őrzött meg, első filmjének egyik kinagyított filmkockáját. Az ünnepélyes, adományozó aktusnál jelen volt a Nemzőforrás Intézet igazgatója, valamint a kormány képviseltében, B.Zsolt, a férfias (heteroszexuális) nevelés hazai szószólója.
A gyűjtemény elhelyezése kiemelt nemzetstratégiai jelentőséggel bír, ezért soronkívüli kormányülésen döntöttek erről. 10 milliárd forintos kezdőtőkével elindítják a gyűjteménynek helyet adó Dildó-palota felépítését.
Korábban szó volt arról, hogy az Országos Széchenyi Könyvtár, a CEU, a megszüntetett 56-os Intézet, az üresen álló Magyar Rádió, a János Kórház, vagy a Magyar Tudományos Akadémia egyik épületében helyezik el, végül úgy határoztak, építkezésbe kezdenek.
Ha minden a tervek szerint alakul, 2022-ben, a választások előtt immár a közönség is láthatja majd a Dildo-palotában Maya Gold vörös bugyiját, amit Little Tony húzott le róla a Piknikező bikák című film nyitójeletében, de ott lesz a kiállítóteremben Michelle Wild (Vad Kati) latex domina rucija és korbácsa, valamint Aleska Diamond kézbilincse, és a forgatásokra mindig magával vitt óvszeres dobozkája.
A nemzet, őrzi értékeit. Nincs ennél fontosabb.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...