2020. október 31., szombat

CSEPPEK

Kizárólag Magyarországon forgalmazza majd új termékét a világhírű LóReál. Az új készítményre rendkívüli várakozással tekintenek. Ezt igazolják a kormányzati előrendelések, valamint a civil szférából érkező egyre fokozódó igények. Az államapparátus első körben kétmillió háromszázezer üveggel vásárolt, de magánemberek, nők és férfiak tízezrei is keresték már a LóReál boltokat, ahol arról tájékoztatták őket, hogy az első adagok megérkeztek ugyan, de azokat a Szlovákiába utazók számára szállították ki.
A termék gyártása és tesztelése Magyarországon kezdődött, majd Szlovákiában zárult. A beérkező eredmények igazolták a várakozásokat, sőt, felül is múlták azokat.
A magyar nyelvű használati utasítása szerint napi egyetlen csepp is elegendő ahhoz, hogy a várt hatást elérje vele a felhasználó. A reggeli órákban ajánlott alkalmazni, de esetenként az esti adagolás is megengedett.
A gyógyhatású kozmetikum magyar ötlet nyomán, magyar megrendelésre készült, előállításában pedig nem csupán a LóReál vegyészei és bőrgyógyászai vettek részt, hanem a termelést irányító magyar vállalkozás szakemberei is.
A tesztelésben résztvevő önkéntesek kivétel nélkül arról számoltak be, hogy korábban aggasztóan búskomorak, pesszimisták, kimerültek, reményvesztettek voltak, de amióta a terméket napi szinten használják boldognak és sikeresnek érzik magukat. Vonzerejük magnetikussá válását tapasztalják, valamint azt, hogy minden könnyebben elérhető a számukra. Nyílt, csillogó tekintetük kapukat nyit meg előttük, sőt a párkeresés is gyorsabbá, egyszerűbbé vált számukra, úgy érzik legszívesebben egész nap csak dalolnának.
A kormányzati sajtótájékoztatón elhangzott, a Happy Csepp elnevezésű szemkondicionáló óriási lendületet adhat Magyarországnak, hiszen a csillogó szemű emberek optimistábbak (vagy annak tűnnek), képesek nem tudomást venni a bajokról, nagyobb teherbírásúak, és mindent elviselnek.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...