2020. november 19., csütörtök

MINDENTUDÁS

Eljött hát a nagy nap, megnyílt és elkezdődött a tanév Kormos Vaker iskolájában. A hazai nyilvánosság kiválóságai szerint ez a magyar Yale, Princetone, Cambridge és Oxford, vagyis a felsőoktatás csúcsa. Rengetegen jelentkeztek, de a bejutáshoz szükséges ponthatárok kegyetlen szűrőként megtizedelték a felvételizőket.
Bukó Babi, a KVU (Kormos Vaker University) PR-főnöke elmondta, az első évben azok a szakok indulnak el, amelyek nélkül manapság lehetetlen az érvényesülés.
A Meztelen művészet az egyik legfontosabb szak. A diákok megtanulhatják, miként lehet a testüket, főleg az erogén zónákat művészi módon fotózni, , szűrőzni, twitterezni, az elkészült alkotásokat a nyilvános fórumokon legoptimálisabban felhasználni, vagyis kereskedelmi és PR célból áruba bocsájtani.
A Való világ szak nem szorul magyarázatra, de talán mégis érdemes megemlíteni, hogy a VV-n a diákok retorikai képességeit fejlesztik, érveléstechnikát tanulhatnak, valamint a düh kezelésük is fejlődhet.
Ugyancsak meghatározó jelentőségű az Emlékek és pillanatok kurzus, ahol a hallgatók elsajátíthatják a fikciós-életrajz mesterfogásait. Egy jól megírt fantasy-memoár ("boroshordóban éltem, box-bajnokságot nyertem a Csillagban, vámpír volt a nőm, szexeltem egy banános joghurttal, sefteltem a polgimesterrel) belépő lehet a szórakozatóipar, a média, a könyvkiadás és a politika világába.


Tetszik
Hozzászólás
Megosztás

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...