2022. szeptember 16., péntek

JOW

Az Utazás Expo idei sztárja, a rendezvény kiemelt irodája a JOW, azaz a Just one weekend. A "Csak egy hétvége" az idei évben már eddig két és fél milliárd forintos nyereséget könyvelhetett el. Ügyvezetője a mindössze huszonhárom éves Vetéssy Péter rendkívül büszke az elért eredményeikre. Van is oka az örömre, hiszen az őszi szezonra meghirdetett programjaik is rendkívül sikeresek, mindenki elégedetten tért haza az utazásról, tele életreszóló élményekkel. Mind mondja, anélkül telnek meg jelentkezőkkel az útjaik, hogy hivatalos prospektusuk nincs is, de az interneten sem találni nyomát hirdetéseiknek. És ez nem véletlen, hiszen nekik elég csak szólni egy-két ismerősnek, akik szintén hoznak magukkal még egy embert, vagy is inkább annyit, amennyire éppen szükség van. Igazi közösségi élmény mindez, sok hasonlóképpen gondolkodó ember indul ilyenkor túrára. Busszal utaztatják őket, de sokan egyénileg érkeznek a megadott címekre. Bőröndök nélkül jönnek, csupán a legszükségesebb iratot, a személyi igazolványt, vagy az útlevelet hozzák magukkal.
Legutóbb a főváros egyik legszebb negyedébe az első kerületbe szerveztek utat, "Kevesebb Adria, több I. kerület" elnevezéssel. A biztonság kedvéért ide ezúttal nagyobb csoportot indítottak. Nyolcvan fővel indultak, ez pedig garantálta a sikert. Az utazáson résztvevőknek fakultatív programot is biztosítottak, a hétvégi időközi választáson leadhatták voksukat, amely megfordította a választási erőviszonyokat. Csodálatos, igazi fair play élmény, amely a JOW-nak köszönhető! A Csak egy hétvége utazási iroda vasfegyelemmel, stabilan őrzi helyét a turisztikai piacon.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...