2019. július 21., vasárnap

SZABAD SZEX MÁGUSA



Éppen most szeretkezett. Igen, megint a szabadban. Hol máshol, ha nem ott és nem a júliusi, globálisan felmelegedett planéta egyik autós mozijában? Nyár van, forró szellő simogatta a hátát, miközben magáévá tette nőjét, aki jól hallhatóan hálás ezekért a a romantikus estékért. Nem zavarta őket senki. Este nyolctól a Pókembert vetítették. Szinkronnal . Mikor vágyuk elcsendesült, és már nem ziháltak, mint a béke fehér zászlaját, úgy tűzték ki az asszony lefejtett bugyiját, az év influencerének tartós használatra átadott Bentley sebességváltójára. Egy gondosan megkomponált okostelós fotó a bugyiról, és már mehetett is ki a hálóra az újabb kép az aktuális együttlétről.
A szabad szex mágusa telhetetlen férfi hírében áll. Most éppen egy egész várost akar maga alá gyűrni, hogy aztán főpolgármesterként megvalósítsa egyedi elképzeléseit, természetesen azért, hogy másoknak is annyira jó legyen. Nem kérdés, rátermett jelölt.
Tegnap interjút adott az egyik kábeltévén, ez is bizonyítja, komoly ember hírében áll, kérdezik a terveiről, a nagyszabású, városvezetői programjáról. De még óvatos, koncepcióját nem fedte fel teljes mélységében. Pedig, ezzel biztos befutó lehet, és győztes férfiként vonulhat be a városháza dísztermébe.
Mit akar? Mit kezd a várossal?
Először is, minden 18. életévét betöltött férfi, évente kétszer, érvényes TAJ-kártya bemutatása után ingyen kivasaltathatja a heréjét. A szép, sima zacskó nagyon fontos, ezt nála jobban senki sem tudhatja, hiszen korábban a kamerák kereszttüzében mutatta meg a vasalást és annak jótékony hatását.
Ha főpolgármesterré választják, eltörli az ÁFÁ-t, csakhogy ezek után ne legyen érdemes számlákkal bűvészkedni, senki se okozzon nagy vagyoni hátrányt az államnak.
Amennyiben bizalmat kap, rendeletet alkot arról is, hogy minden kerületnek saját stadionja legyen. Mert a foci legalább annyira fontos, mint a minőségi szex. A sebváltóra aggatott női bugyi egyértelmű bizonyítéka ennek.
Ősszel, újabb fülkeforradalom.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...