2019. november 13., szerda

VASSZŰZ

Döntöttek. A Parlamentben dolgozó újságírók munkáját megkönnyítendő, húsz darab, minden igényt kielégítő vasszüzet állítanak fel a folyosón. Az újságírók ezekből a kényelmes és korszerű munkaállomásokból figyelhetik majd az országleépítés sorsdöntő mozzanatait.

MŰKÖRÖM

Tizenhárom éves lett a lány. Büszkén dobog az anyai szív.
- Képzeld, a lányom most jött haza a nyaralásból. Tele van élményekkel.
- Hol volt? Hontörténeti táborban?
- Dehogy! Műkörömépítő táborban.

PLAYBOY

Kommentár nélkül
Megszűnik a Playboy magazin magyar kiadása. A lap főszerkesztője a jövőben az Apa magazint irányítja. Az Apa eddigi főszerkesztőjét menesztették.

ED SHEERAN

A belvárosi Tükör Színház ma esti előadása elmarad. A teátrum vezetése a szűkszavú közleményen túl nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Bennfentes információk szerint a Popsztár a szerelmem című darab címszereplője két napja folyamatosan nevet és sikoltozik. Állítólag a darab rendezője, kedden este, percekkel az első felvonás kezdete előtt, még bent az öltözőben jelezte neki, a díva vélhetően nem az igazi, hanem egy átverésekre specializálódott ál-Ed Sheeran-nel szelfizett a repülőtéren. Persze könnyen lehet, hogy ez a megjegyzés is átverés volt, mert a direktor-rendező rendszeresen bántalmazza színészeit. Thália harminc férőhelyes szentélyében immár mindenki azon dolgozik, hogy végre tisztázódjon, ki, kivel, hol, mikor és miért készített közös képet, továbbá kolléganőjük valóban ott volt-e Los Angelesben, vagy pusztán csak dicsekedni akart a fotóval, netán őt is egy ál-színész játszotta a repülőtéri szelfi jelenetben. A bizalmatlanság befészkelte magát a Tükör Színház falai közé. Amíg nem kapnak tiszta képet, az összes előadást lemondják.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...