2019. április 12., péntek

VENDÉGKÖNYV / UTOLSÓ 333. ADÁS 2018. augusztus

A Metró klubtól a Szigetig című rádiós sorozat közeledik a 300. adás felé (2017. november.) Az indulás óta eltelt több, mint hét év. A műsorban eddig több százan szólaltak meg, és reméljük a jövőben is fognak. A jubileumi adás adta az ötletet ahhoz, hogy virtuális vendégkönyvet nyissunk. Ebbe bárki írhat, zenészek, színészek, írók, rendezők (a műsor vendégei), de ugyanolyan kíváncsiak vagyunk a hallgatók bejegyzéseire is. A vendégkönyv tehát Önök előtt van, egyelőre “üres” lapokkal....
Hozzászólások
Hozzászólás írása...

  • Joe Fritz Gellert Andras 5-10 evente probal velem musort kesziteni es sose hiszem el, hogy a beszelgetesbol barmi is lehetne, nemhogy radiomusor. A kesz anyag viszont tokeletes. Utolso mohikanok egyikekent dolgozik faradhatatlanul egy olyan szakmai alazattal es hozzaertessel ami a regi idok radiozasat tette tortenelemme. 
    Musorabol keszult kepanyag a mai napig a legnezettebb videom a youtube-on.
    7
  • Libor Laura Amikor Andrással egy videoklip kapcsán megismerkedtünk, azt mondta, szándékában áll velem egy riportot készíteni. Különösen jól esett ez attól az embertől, akinek a hangja már akkor jelen volt a tudatalattimban, amikor a zene fontosságával még csak ismerkedett a lelkem. Arra gondoltam, némi türelem szükséges, míg tartalmas műsoridő lehetek - nemsokára mégis elkészült "az arcon harapott lány" története. 
    A beszélgetés végén András azt mondta: "Többeknek hozott már szerencsét a műsorom és lettek hamarosan tehetségesből sikeresek is. Csak figyelj!" 
    Kölcsönös közvetlenségünknek köszönhetően baráti kapcsolatot ápolunk. Hátha hamarosan hálás lehetek a benne rejlő javasemberért is!
    3
  • Zoltan Maczelka Számomra a műsor különleges értékeket képvisel. Igazán kellemes,tartalmas beszélgetéseket és lényeges dolgokat hallhatunk. Örök emlék és hatalmas öröm marad a Pál Évával készített 3 részes adás. A mai napig fülemben cseng minden szó ami Évától hallható benne. Hosszu ideig vártam hogy kedvenc énekesnőmmel valaki riportot készítsen és Gellért András erre is képes volt! Azóta is rendszeresen hallgatom minden vasárnap. Hiánypótló műsor! Gratulálok! További sikereket kívánok és sok sok hasonló kellemes vasárnapot hallgatóknak és a szerkesztőknek egyaránt! Üdv: Zoli
    3
  • Müller Péter Ha ma bármiben szellem van, az már önmagában is figyelemre méltó. Ritkaságszámba megy. Ha valaki nem csak a melóját tudja le egy riportban vagy interjúban, hanem felkészülten és folyamatos érdeklődéssel van jelen benne, az valódi unikum (és egyáltalán nem hungarikum, sajnos). Andrással egyszer beszélgettünk egy jót, és nyolc adást hozott ki belőle, annyira sűrű és lényegre találó volt. Örülök, hogy azóta barátomként is tisztelhetem. Gondolom, vagyunk így egy páran. Köszönöm, és hajrá!
    3
  • Kézdy Luca Aki jól kérdez, annak jó válaszolni. Az kérdez jól, aki valóban kíváncsi..ami kíváncsian tart minket, az a bennünk élő, életben tartott gyerek. Ez megvan Andrisban..jó volt nála, és jó volt az ő tükrében találkozni magammal. Köszönöm
    6
  • Horváth Attila Már nem pontosan emlékszem, hat vagy hét adásban is beszélgettem Andrással a magyar rocktörténelem néhány - részben már lezárt, részben még tovább írandó - fontos fejezetéről. Mindig jó hangulatban, mindig jó volt mesélni, együtt emlékezni, megosztani néhány kulisszatitkot. Hiánypótló, értékőrző, enciklopédikus műsorrá nőtt az évek folyamán András beszélgetéssorozata. Jó, hogy megszületett, fontos, hogy megmaradjon, és kell hogy folytatódjon.
    3
  • Eszter Takáts Nagy öröm volt számomra, amikor András felkért erre az izgalmas és őszinte beszélgetésre. Örömmel vállaltam, mert nem volt takargatnivalóm, és Ő igazán közvetlen és valóban érdeklődő személyiség. Nem sajnálja az időt, energiát, hogy felkutassa az árnyékban lévő értékeket, és nagy megtiszteltetés volt a számomra, hogy megörökített a jövő számára ezzel a műsorral. Kívánok neki további sok erőt, ritka kincs!
    3
  • Júlia Varga A nagy ritkaság, amit Gellért Andrisnak köszönhet a hazai zenei élet. Nem kevésbé fontos a két szövetséges/tettestárs Szokodi Bea és Szilvia Farkas. Fogalmam sincs, hogy meddig jut el ez a sorozat, de ami eddig megvan, az valódi kincs, amit érdemes megbecsülni! Valószínűleg nem hallottam minden adást, de ami elért, az valódi élvezet volt, mert ahogy G.A. kérdez, ahogy G.A. imádja és érti a zenét, meg az embereket az példaértékű. Andriska, gratula!!
    2
  • Németh Márton Röviden: Köszönöm! Hosszabban: Nagyon Köszönöm! A többi meg a rizsa: Gellért András tehetsége minden egyes műsorát körülöleli, viszont sohasem emelkedik a téma és riportalany fölé. Olyan szakmai tudással + alázattal rendelkezik, ami már rajta kívül nyomokban is alig található a magyar rádióban. Beszédhibás bemondó uralja a hírműsorokat, folyamatos szóismétlések a hírekben... satöbbi... satöbbi .. Szóval a Satöbbi-ről készült 3 részes műsor olyan jól sikerült, hogy a tagok se tudták így egyben a zenekar történetét, mint ahogy András összeszedte és az utókornak megörökítette szórakoztató formában.
    2
  • Attila Kollár Már a beszélgetésünk első mondatainál kiderült, hogy Gellért András nem csak 2,5 percet töltött el a riportra történő felkészüléssel és a Solaris Együttes életművének tanulmányozásával....! Minden elismerésem! Ebből adódóan remekül elbeszélgettünk és szerintem olyan dolgokat is megemlítettem a riportban, amiket talán korábban még soha! így még érdekesebb lehetett a riport - a hallgatók számára is! KÖSZÖNÖM ANDRÁS!
    3
  • Péter Seres Satöbbi együttes tagjaként szeretném megköszönni Gellért Andrásnak azt a körültekintő, értő munkát, amellyel hallgathatóvá tette csapongásainkat, érthetővé tette utalásainkat, logikussá varázsolta logikátlannak feltűnő foszlányainkat. Remekül éreztem magam, miközben hallgattam. Sosem gondoltam volna, hogy bárkire is hatással van szerzői munkásságom, a műsorból viszont úgy tűnt, hogy de. Ez remek érzés, köszönöm a magam és a Satöbbii együttes nevében is! :-)
    2
  • Nemes Nagy Péter Nagyon nagy gratuláció illeti a műsor gazdáját! Kellően felkészült, lényegre törő kérdéseivel az általam hallott műsorok egyike sem csúszott félre. A műsoroknak a Magyar Rock Múzeumában kiemelt helye kell, hogy legyen. Megtiszteltetésnek éreztem és érzem, amikor néhány műsoralanyához csekélységemet is megszólaltatta. Köszönet érte! További jó munkát és hosszú életet kívánok a műsorsorozatnak!
    3
  • Éva Haraszti Gratulálok Andriska! Remek, magávalragadó és élmény minden adás v. riport. Kedvesen, szerényen vezeti a műsort és ez nagyon szimpatikus. Az alapos felkészültsége ámulatba ejtő. Kívánom, hogy még sokáig élhessen ez a remek műsor.
    2
  • Miki Felkai Andris! Bírom a stílusodat! Tetszik, hogy olyan kérdéseket teszel fel, amit sokan megkérdeznének! Ezért én is "főttem" néha a saját levemben... De így lett kerek és nem sablonos a velem készített beszélgetésed. A Colort külön köszönöm! Nagyon jól összefogtad a történteket és kedvesen "kipréselted" részleteket! Ez kell !!! De sok interjúdat halgattam és ott is így mentek a dolgok! Egyszóval, ha van jó gitáros, akkor van jó riporter is... Ha érted. Az lenne a jó, ha ezt sokan értékelnék! Én értékelem! Sokáig szeretném még hallgatni a műsoraidat... Nem azért, mert esetleg benne vagyok!
    3
    • Ágnes Maleczki-Rosenthal Drága Miki Felkai, Te már biztosan nem emlékszel egy igazi jótettedre..:-) Kb 1973 táján lehetett, a debreceni Pódium teremben volt valamilyen buli, de minket, 3 táncolni vágyó barátnöt(húsz évesek voltunk)már nem engedtek be, mert megtelt a terem.Èn nem adtam fel ilyen könnyen,mert nagyon táncolhatnékom volt és a szomszéd ház tetejéröl (a Gambrinus köz felöl)próbáltam meg bemászni ..Egy ablak résnyire, bukóra volt kinyitva, Te ott voltál a túloldalon.Ugyan csak elözö héten ismertelek meg személyesen a Kinizsiben, de nagy szemtelenül,valahogy átnyúltam az eresz fölött(alattam volt 2 emelet mélység),megkocogtattam az ablakot és a beceneveden szólitva kértelek, kb így" Felkás, nyisd ki nekem légy szíves az ablakot!". Te pedig minden további nélkül kinyitottad-én meg átmásztam.Utánam a két barátnöm..:-) Szóval nemcsak qva jó gitáros voltál(vagy) hanem jó ember is!Üdv Németországból. (Elnézést kérek Gellért Andrástól, hogy ezzel a személyes emlékkel itt jöttem elö-mivel, hogy nem a tárgyhoz tartozik, illetve nem ebbe a vendégkönyvbe-de Felkás sorait olvasva nem tudtam megállni, hogy ennyi év után ismét köszönetet mondhassak neki!)
      1
  • Magdi Auth Andris! Mikor először beszélgettünk az új műsorodról nem hittem volna,hogy megéri a 250-et. A legjobb rádiósok közé tartozol, biztosan tudtam akkor is,de értem én ,kell a visszajelzés .Anélkül meghal a tehetség. Pontosan az igazi tehetségek az örök kételkedők , a hólyagok magabiztosak . Manapság tele a média üres fejűekkel ,ők nem kíváncsiak a riport alanyra. Élvezettel hallgatom minden műsorodat ,kiérződik belőle a felkészültség,a figyelem ,az igazi, amit azonnal megérez beszélgető partnered és olyanokat is elmond ,amit még senkinek. Aztán még össze kell vágni az anyagot ,többször láttalak dolgozni. Mestermunka. Nem vágod át soha a válaszolókat. Értsd ezt akár képletesen is. A tehetség az első ,második a tisztesség ! Neked mindkettőből jutott. Remélem ebből a sorozatból lesz még könyv is. Amúgy írhatnál is,mert azt is zseniálisan csinálod. Drukkolok neked !
    1
  • Andras Salamon Gellért Andrással beszélgetni azért jó, mert folyamatosan az az érzésed, hogy kíváncsi rád és kíváncsi arra, amit a kérdéseire válaszolsz. Én nem tudok megnevezni ennél fontosabb riporteri erényt. Fontos, mert fontosnak érzed magad - ha már máskor nem -, és fontos, mert ezáltal kedvet és hajlandóságot érzel magadban, hogy András igényes kérdéseire értelmes és őszinte válaszokat adjál. Mindezek együttes hatásaként az ő általa celebrált beszélgetések szerintem a hallgatók számára igazivá, fontossá válnak és talán élmények, emlékek is lesznek belőlük. Attól tartok, a Bródy Sándor-utcai boldog és szép idők lassan véget érnek, de remélem, András műsorait egy darabig még legalábbis megőrzi majd az archívum.
    1
  • Georgiana Tarjan Gyorgyi Riportbol baratsag, Gellért András baratom lett csaladostul. Beszelgetni egy riporterrel nem mindig egyszeru, ugy vaghatjak ossze amit mondok hittel, oszinten, hogy bizony az egeszen mast jelenthet, mint amit en mondtam. Nem rosszindulatbol de mert mas ertunk a kimondott szavak mogott. Gellért Andrással csodalatos volt beszelgetnem. Szeretet, szaktudas, emberseg, igaz - kivancsisag van kerdesei mogott. Ezt a 'riprtalanyi tapasztalatom' alapjan irom. UI; megtortent, hogy masokkal keszitett riportjaiba - idohiany miatt - csak bele akartam hallgatni, de annyira erdekfeszitoek voltak a riport/ok, hogy mindig vegighallgattam oket. Jo, hogy vagy Gellért András = Igazi radios, ember, barat, inspiralo tanito - mester ! :)
    1
  • Zoltán Vancsó Rendkívül lebilincselőek a Metro Klubtól a Szigetig adásai, amit az is jelez, hogy a számomra zeneileg abszolút érdektelen előadókkal készített interjúkat is mindig izgalommal hallgatom végig. Ez azért nem semmi! Bárcsak mindenki olyan lelkesedéssel és felkészültséggel végezné munkáját, mint ahogy Gellért András készíti ennek a hiánypótló sorozatnak az adásait!
    1
  • Zoltán Görgényi Amilyen aprólékos, precíz körültekintéssel , felkészültséggel és kitartó szorgalommal ezek a műsorok készülnek , azt tanítani kéne. A sztár interjúk szintvonalát emberileg és szakmailag is magasan felülmúlva, szenzáció hajhászás nélkül, olyan korszerű és egyedi szakmai megoldásoknak köszönhetően, egy eddig érdektelennek tűnő emberből is annyi elgondolkoztató bölcsességet tud elővarázsolni, hogy a legszakavatottabb portrékészítő kollégák is tanulhatnak belőle. Ez a fajta műsorkészítés ,nem csak Gellért András zsenialitását és rátermettségét bizonyítja, hanem a XXI. századi rádiózás egyik alapköve. A Metró klubtól a Szigetig, Nem pusztán egy könnyűzenei korszak zenéinek és muzsikusainak bemutatása, hanem az ezt a időszakot átélt korosztályok életérzéseinek lenyomata is.
    1
  • Matt Pribojszki Először is köszönöm Gellért András, hogy a műsorod részese lehettem! Nagyon élveztem Veled a beszelgetést a felkészültségedet pedig külön köszönöm. Ez a müsor életem fontos állomása, arról nem is beszélve, hogy azóta is nagyon jó, szinte baráti viszonyt ápolunk és sok koncertemen látlak.😎 Mire képes egy igazán értelmes beszélgetés...😀Még egyszer nagy köszönet és sok erőt, kitartást kívánok a következő 250-hez...!
    1
  • Ildiko Gutper Ez az a műsor, amit mindig végighallgatok. Akár többször is. Varázslatos tehetségű András barátom alapos, végiggondolt felkészültséggel kérdez jól - és véletlenül sem bántóan. Neki nincs szüksége barbár eszközökre ahhoz, hogy felkeltse és megtartsa a figyelmet. Szerintem példa a szakmájában, sőt, minta lehetne az igazán kulturált beszélgetéshez, az igényes társadalmi érintkezéshez is. Örömet okozna, ha könnyebben férnék hozzá a régi adásokhoz is.
    1
  • Tamás Szabó Mikor valaki elhatározza, hogy átfogó körképet szeretne adni a rádióhallgatóknak a magyar könnyűzene történetéről, az igen nagy fába vágja a fejszéjét. Egy ilyen műsorsorozat szerkesztése, az alanyok kiválasztása, és az az alanyokból való felkészülés óTovább
    1
  • Makrai Pál Andris a felkészültséged a riportra egészen hihetetlen! Az utolsó kis rezdülés is magvas volt a ROCKSZÍNHÁZ-as riportodban! Külön köszönet hogy erről a témáról is készítettél interjút, nem hagyod feledésbe merülni ennek a színháznak az emlékét amely rajtunk-a szereplőkön kívül is-még talán sokaknak egy csodálatos időszakot jelentett és meghatározó volt a zenés színházi műfaj honi palettáján. Köszönjük!
    1
  • Tamas Juhasz Sok éves rock történeti kutatásaim folyamán többször találkoztam szembe Gellért András rádióműsorával. Mikor az első stúdiófelvételeink elkészültek – jó pár évvel ezelőtt – anyám megpróbálta a zenekaromat beprotezsálni hozzá. De túl kezdők voltunk még akkor. Fél évvel ezelőtt teljesen váratlanul ért, András hívása, hogy csinálna velem egy műsort a frissen megjelent szóló lemezemről. Ez amúgy is, de a korábbiak fényében különösen nagy megtiszteltetés volt. A beszélgetés ráadásul olyan jól sikerült, hogy két részbe fért csak bele. Igazán remek hangulatú beszélgetés volt, nagyon jó visszajelzésekkel. A vakság nem túl hangsúlyozása, és a barátaim bevonása az interjúba pedig külön + pontot érdemel! Köszönöm a lehetőséget! Gratulálok a jubileumhoz! Még sokszor ennyit! J Tomi
    2
  • György Kerényi András megkért, hogy mint a műsor ötletének kitalálója, egykori Kossuth főszerkesztő írjak ide pár sort. Nem hallgatom már jó ideje a Kossuthot, pedig tudom, egy-két kiváló műsor még most is lehet rajta - és abban biztos vagyok, hogy Andrásé ilyen. Merthogy ő a legkiválóbb rádiósok egyike, ráadásul igazi szakértője a jó zenéknek, komoly társadalmi-politikai érzékenységgel - ez a mix egyértelművé tette, hogy ő készítse a műsort, melyet az ötleten túl ő talált ki, és az az ő kérdezői, szerkesztői kvalitásaitól kiváló. (Persze, és ez őszinte elismerés, nem üres bók: András bármely műsort tökéletesen megoldana, sztem a Kiskert-tulajdonosok 5 percét is). Remélem, minél tovább készítheti.
    2
  • Agnes Ujvari Szeretem ezt a műsort. Autós utazásaim soràn sokszor volt szerencsém hallgatni és mindig nagyon élveztem. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én leszek a riportalany. Megtisztelő volt a felkérés, két adàs is rólam szólt, ami örök emlék marad számomra. Tovàbbi sok sikert kívánok! Remélem még sok riportalanynak - akik most még nem is gondolnak rá, hogy egyszer pont ők ülnek majd a mikrofon előtt - lesz ugyanilyen szép emlék mint most nekem!
    2
  • Bence Kocsis Gellért András elkészítette velem az első rádióinterjúmat. Ráadásul egyből kettőt. Érdekes, új élmény volt, de minden szempontból pozitív. Egy nagyon közvetlen beszélgetés zajlott, amiben szinte el is felejtettem, hogy egy bekapcsolt mikrofonba beszélünk. Kezdő zenészként nagy szó, hogy egy ilyen műsorban beszélhettem a projektemről és hallgathattam vissza a dalaimat. Andráson és a kérdésein érezhető, hogy nem csak a zene érdekli, hanem az ember, aki mögötte van. ;)
    1
  • Pál Éva Kedves András ! Meglepődtem és meghatódtam a felkéréseden és először nagyon izgultam. Aztán megfogott a profizmusod és az a fajta figyelő emberség, mondhatni szinte szeretet, ahogy és amiket kérdeztél. Igazán köszönöm Neked, valóban ritka élmény volt ÍGY beszélgetni tisztán, egyszerűen, őszintén. Köszönöm Neked !
    1
  • Végső Zoltán A Metró Klubhoz kötődő gyerekkori emlékeim a nyolcvanas évek közepéről szólnak, akkor is Éva néni, a zongoratanárnő szervezett oda kis fellépéseket. De tudtam - hiszen a falakon ott voltak a fotók -, hogy történt itt valami más is a szüleim idejében. A Szigetről már saját tapasztalataim vannak, azonban a magyar könnyűzenei élet ötven-hatvanévnyi ívét Gellért András műsorsorozatát hallgatva kezdtem egybefüggőnek látni. Nem csak a zenei életről van itt szó, hanem a magyar közelmúltról; az emberi sorsokon keresztül saját magunkat látjuk viszont, tükörben állunk.
    A személyes hangvétel, a nyilatkozók érzékeny megközelítése, ennek köszönhetően a még korábban nem ismert történetek és részletek feltárása, az olykor egy-egy "hős"-ről két részt is vállaló szerkesztői bátorság , valamint a szerkesztői eszköztár kimeríthetetlensége emelik forrásértékűvé a sorozatot. Jó hallgatni!
  • Ágnes Maleczki-Rosenthal Tegnap délután találtam meg a You tubon, a Color együttesröl szóló riportokat,mind a hetet meghallgattam.Egy igazi idöutazás volt, you made my day.:-) Debreceni vagyok, 1972 ben láttam-hallottam öket elöször, egy egyetemi bulin.Akkoriban DOTE néven futottak, még csak a 3 Bokor testvér játszott.Csodálatosan tisztán énekeltek vokálban, Pink Floydtol kezdve,Deep Purple-on keresztül szinte mindent-eszméletlen jól.Pl. Steppenwolf(Born to be wild), Matthew Southern Comfort :Woodstock, etc.Húsz évesként nekem különösen a Moody Blues dalaik tetszettek. Késöbbi saját szerzeményeiket is nagyon szerettem (kedvencem a Vallomás volt) és nagyon sajnáltam, hogy az otthoni karrierjük nem teljesedhetett be.Èn is külföldön élek, azért léptem be tegnap a csoportba, mert ha esetleg lesz még valaha egy koncertjük, itt biztosan megtudom. De addig is jó itt szörfözni és hallgatni a szebbnél szebb dalokat.Köszönöm. <3
  • Gábor Szakácsi a musor szerintem nagy erteket kepvisel mivel nagyon ember kozeli a felepitese.Nekem kulon jol esett elmondani olyan dolgokat amik eddig nem kerultek felszinre.
    2
  • Csoknyai Attila Már megint hallgatom ezt: V-73 és a V'MOTO-ROCK története:
    András, te valami hihetetlenül jó vagy felkészült, úgy dobod az adatokat, hogy csak lesek, én nem tudok ennyire magabiztosan mindent róluk! Pedig hatalmas rajongójuk voltam, tudod én rohantam b
    e az osztályba a Száz lóerőt énekelve :-) Apááám, ilyen srácok kellenének és megint néznék tv-t, hallgatnék rádiót és olvasnék újságot.
    Miért választja mindenki a könnyebb, olcsóbb utat?
  • Józsi Máthé Létezik valahol - a nagy zenei médiamogulok viharos óceánjából kiemelkedő - egy parányi sziget, a tisztaság szigete. A produkció maga az igényesség, témája mindenre kiterjed, ez pedig Gellért András műsora, A Metro klubtól a Szigetig címet viseli. Amikor hiányérzetem van a média zenei kínálatával kapcsolatban, akkor többek között éppen ilyen műsorra gondolok (még több hasonlóra lenne szükség). Gratulálok Gellért András, még nagyon sokáig folytasd. és ehhez erőt! (Fiery)
  • László Halper Kedves András! Nagyon szépen köszönöm a műsort! Amellett, hogy nagyon profi munka, a beszélgetés légköre is nagyon baráti, és őszintén érdeklődő volt. Külön köszönöm, hogy az életem eseményiből ilyen felkészülten ültél le velem beszélgetni !
    1
  • Bán Mari Szeretem nagyon ezt a műsort, sok emléket idéz fel és sok barátról, gyerekkori kedvencről tudok meg sok újat. Azért is szívesen hallgatom, mert innen tudom meg azt is, hogy hova sodorta a barátokat az élet. Tetszik, hogy Andrásnak mindenki nagyon őszintén megnyílik, vannak olyanok is, amik itt hangzanak el először, régi sértődések, sértettségek. Igazi időutazás, köszönet érte és gratulálok. :)
  • Tereh István Azon szerencsések közé tartozom, akik több zenekarral kapcsolatban (Solaris, Első Emelet, Napoleon Boulevard) is beszélgetett Gellért Andrással. Minden alkalommal felkészülten, nagyon tájékozottan ült le velem szemben. Volt koncepció, eleje-vége a riportnak, értelmes kérdések. Szóval, minden amivel egyre ritkábban találkozunk manapság, sajnos. Köszönöm, hogy kiváncsi voltál rám. Hajrá!!! :-)
  • Péter László Ki tudna ugyanolyan jó interjút csinálni Gellért Andrással, mint amilyeneket ő készített a legjobb hazai zenészekkel? Talán a Wahorn, a Müller, a Tátrai, a Salamon, a Szabó, a Kézdy, vagy valaki más, akit megszólaltatott, úton a Metró Klubtól a Szigetig? Talán. Hiszen András kérdései nyomán az derül ki, hogy a könnyűzene, a jazz kiválóságai egytől-egyig érdekes és érdeklődő, érzékeny és értékes emberek. Miként az elmúlt évtizedek dalai és történetei, úgy Gellért kérdései is beszédesek, és nemcsak a korról, hanem a dokumentátorról is szólnak. A műsorsorozattal ugyanis a riporter is megrajzolta saját portréját, és ország világ számára kiderült, amit az interjúalanyok testközelből megtapasztaltak: Gellért András érdekes és érdeklődő, érzékeny és értékes ember! Kollégaként, hallgatóként is gratulálok!
  • Gábor Novai Szeretem,ha a riporter komolyan veszi munkáját,és a riportalanyai.Ezért van az,hogy a hallgatóság előtt magázol mindenkit.Azt is szeretem,ha riport közben megvan a szemkontaktus.A legtöbb riporter lesütött szemmel böngészi jegyzetei.Felkészült,vagy-az adott témát alaposan körbejárod,nem csak a felszínt kapargatod.Azt hiszem András Te vagy a legjobb HUNGARIA szakértő.Azt kívánom,dolgozz tovább, hogy a legendák tovább éljenek.Köszönöm
  • Trócsányi Gergely Gellért András műsora számomra mérvadó hallgatnivaló a hazai média világában.
    Hallgatójának informatív, elgondolkodtató és izgalmas élményt ad.
    A hazai pop-rock szintér szerzőinek, előadóinak nem csak szakmai, de emberi oldalát is bemutató sorozat elka
    lauzolja a hallgatót a kulisszák mögötti világba is, ahol a rivaldafény már nem világítja meg a műsorvezető riportalanyát.
    Nem kíván moralizálni, csupán feltett kérdéseivel udvariasan felajánlani a lehetőséget, hogy a kérdezett pont annyit áruljon el, amennyit az ő értékrendje és ízlése diktál.
    András műsorába a beszélgetésünk zártabb, magánjellegű dolgaiból ízléssel és nem a bulvárra jellemző szenzációhajszoló módon válogatta és vágta bele a legizgalmasabb részleteket.
    Képet alkot korról és az állandóan változó zenei élet háttéreseményeiről és mozgató rugóiról.
    Akit nem csak felszínesen érdekel az általa kedvelt zene, hanem kíváncsi a mögöttes tartalomra és a szövegek sorai között bújó mondani valóra, annak nagyon ajánlom ezt a műsort.
    Hallgatói visszajelzések alapján, a velem készített műsorok sok élményt és érdekes, örömteli perceket szereztek a közönség számára.
    Sok más zenei tematikájú műsorral ellentétben András tudja, hogy kivel és miről beszél. 
    Számomra ez megtisztelő és kifejezetten jó érzés. Sokkal jobb úgy beszélgetni valakivel, ha érezzük, hogy érdekli a téma és kíváncsi a válaszra is.
    Köszönöm, hogy vendége lehettem mind a Hollywoodoo frontembereként és szövegírójaként, mind pedig az ÉSTE formáció szövegírója és egyik tagjaként!
  • Péter Selmeczi András a médiaszakma James Bondja, stílusos, nem tágít az elveitől és az udvariasságtól, igen ő András, Gellért András. Az első médiaszereplő, aki egy a semmiből kapott e-mailre felemeli a telefont, érdeklődik és lehetőséget ad. Hatalmas élmény vele beszélgetni, mint egy baráttal, felkészült, vérprofi és a kész anyag minden várakozást felülmúl. Köszönet a műsorért, az érdeklődését, a garázspop népszerűsítéséért ;-)!
  • Csaba Máhonfai Amilyen érdekesen és izgalmasan indult első találkozásunk (pár éve, egy pécsi "Színházi Találkozós" EAST beszélgetésen), amilyen érdekes és izgalmas esemény után készült a beszélgetés a zenekarunkkal egy forró vasárnap kora este (mi tudjuk mi volt aznap), amilyen érdekesre és izgalmasra sikeredett a műsor (természetesen neked és kollegáidnak köszönhetően), na, továbbra is ilyen érdekes és izgalmas adásokat, és még sok fekvőtámasszal megspékelt "egészséget" is kívánok neked! Mindent köszönünk!
    1
  • Tóth László Szeretem ezt a műsort. Sok érdekes, eddig nem hallott információhoz jutottam különböző zenészekről, zenekarokról. Ezenkívül meg ismertem néhány érdekes "modernebb" zenét is, amik sajnos a médiában kevésbé forognak. Még egy olyan rádióműsor kellene, ahol érdekes vagy új, igényes albumokat mutatnak be, mint régen Göczey Zsuzsa.
  • Zsuzsa Varga Május 21-én és május 28-án hallható „A Metró klubtól a Szigetig” című műsorban sok-sok régi és új dalom. Mesélek a Dubcity Fanatikz-ról, Venus-ról, szólólemezeimről és új csapatomról, a Stopsonic-ról. És mesélek olyan dolgokról, amikről soha senkinek. Erről csakis Gellért András tehet! Köszönöm neki! Egyenes, őszinte, érdeklődő, zenerajongó, és persze vérprofi riporter. Egy élmény volt! Ráadásul a Kossuth –on! :)
  • Ági Szalóki Kedves András! Élmény veled beszélgetni. A felvétel végén azt éreztem, egy kedves ajándékot kaptam tőled. Köszönöm a felkészültséget, az őszinte érdeklődést, a jó stílust és a humort! Minden jót, Szalóki Ági
  • Gyula Indri Kedves András! Mint rádiós kollégád és jó ismerőd,csak annyit tudok írni:enélkül a műsorfolyam nélkül szegényebb lenne a hazai rádiózás és egy értékes zenei világ.Dokumentálsz szeretetből,alázattal.Mindig az utódok döntik el mennyit érünk.Még legalább 250 adást kívánok!
    1
  • Rozi Paz ROZINA PÁTKAI: Köszönöm András a beszélgetést! Ha valaki többet szeretne tudni rólam, ezt az interjút ajánlom neki. Köszönöm a kérdéseid, a kíváncsiságod és a felkészültséged! Ritkán van részem ennyire őszinte és mindemellett nagyon jó hangulatú, felszabadult beszélgetésben. Sok olyat mondtam el ott, amit azelőtt és azóta sem :)
    1
  • Sándor Kütreiber Andris, pár perccel ezelőtt linkeltem az aktuális műsort a kedvesemnek (aki imádja az "alanyt és maga is rádiózott). Csak a lényegi mondatot copiznám be ide: "... úgyhogy anno az Andris volt a legkedvesebb 'rádiós kontaktom', akivel valaha is dolgoztam." További jó egészséget, erőt, energiát, kedvet és "mindent" (de most már leállok, mert kezd nekrológra hasonlítani az egész! :-D )
  • Tatrai Antal Janos A riport minden percét élveztük, köszönhetően a kérdezőnek. Nem volt nehéz megnyílni, mesélni...és visszahallgatni sem fájt. Köszönjük András !
    2
  • Nemes Zoltán Köszönöm Andrásnak a rendkívüli riportot. Büszke vagyok rá, hogy engem is megtisztelt az érdeklődésével. Hallottam már műsorait és mások is felhívták rá a figyelmemet korábban. Csatlakozni tudok csak én is azokhoz a riportalanyokhoz, akik egy izgalmas, őszinte riportot éltek meg András áldozatkész felékszültségének köszönhetően. Sok sikert a továbbiakhoz!
  • Horváth Gergely A Metró klubtól a Szigetig azon rádiós műsorok szűk elitjébe tartozik, amelyekről azonnal tudható, hogy megjelenésük pillanatában klasszikussá válnak. A jelenben és a jövőben is hivatkozási alap. Minél több idő telik el, annál inkább megkapja majd ezt a jelzőt: legendás. Jellemzően olyan sorozat, amelyet így nem tud más megcsinálni, és ez az „így” egyszerre történetírás, dokumentáció és szórakoztatás. Számomra nem egy epizódja: tanítás. Hol szakmailag, hol életileg. András úgy dolgozik, mint a mozaik mesterei; egyekből áll össze az egyre inkább egész. Kész sosem lesz. Viszont minden darabja remek mű. Őszintén gratulálok! Horváth Gergely
  • Varga Miklós Nincsenek véletlenek. András évtizedek óta van a szakmában és az ő példája bizonyítja, hogy a minőség soha nem megy ki a divatból. Neki már nem(csak) készítenie kellene a riportokat, hanem inkább tanítani és akkor sokkal kevesebb lenne a felkészületlen médiamunkás. Andris! Csináld még sokáig, hiszen erre nekünk is szükségünk van, hogy közelebb kerüljünk a közönségünkhöz.
  • Katalin Beély 250 adás a mai médiavilágban kuriózum! Azt bizonyítja, van elég "téma" az ötletben, tovább gondolva, az akiket Gellért Andris kérdez, történelmet csináló emberek.Lázadók, renitensek, rendszerváltók, mélyen érzők, személyiségformálók-vagyis vagy bevalljuk, vagy nem, fontos emberek. Ebben az agyonpolitizált világban szívesebben figyelünk rájuk, mint a hatalmi játszmák mozgatóira! Még legalább ugyanennyit, Andris, növekedik a következő generáció!
    Szeretettel: Beély Katalin az "ŐS-EDDÁS" Szuti
    1
  • Miklós Juhász Egy hihetetlenül fontos műsor! Nagyon jó beszélgetések, bármelyik. De számomra az LGT-ről szóló részek jelentettek "revelációt" - két olyan kérdésre is választ kaptam, amik évtizedek óta foglalkoztatnak. Az egyik, hogy miért vált ki Frenreisz Károly az LGT-ből. A másik, hogy miért zenésítette meg az LGT a Képzelt riportot, amit gyakorlatilag rendelésre, a rockzene ellen írt Déry Tibor (kb Hobo után szabadon). Köszönöm!!!
  • Rátonyi Róbert Intelligens,tájékozott,művelt,humoros és preciz,szereti a jazzt és mellesleg nagyon jó barátom....Szóval élmény volt az interjú Andrissal!
    2
  • Gee Weevil Koszonom szepen az erdeklodest es az intelligens, nyitott hozzaallast! Nagyon elveztem a a kozos munkat, ezer hala erte! Tobb ilyen musort a mediaba! Olellek, G
  • Sylvia Kiss Kedves Arcok :)
    Még most sem hiszem el hogy ez velem történt!
    Hálás köszönet ennek a remek embernek Gellért András nak azért, hogy lehetőséget adott a GRB zenekarnak ( Péter SelmecziMarkó JánosKis Tibor Sztivi, Medgyesi János ), és ezzel együtt jól " kifaggatott" :) 

    További sok sikert kívánunk a műsorhoz!
  • Alajos Németh Megtiszteltetés, hogy én is többször lehettem a vendége Andrásnak, több témában is. Mindig kötetlen jó hangulatú műsorok voltak, sajnálom, hogy ez is már csak a múlté. Köszönöm András!
  • Szilvi Gyurkó Amikor Andrással beszélgetünk, gyerekkorom nyarai jutnak eszembe. Amikor a nagyszüleimnél voltam, ahol egész nap szólt a rádió. Természetesen a Kossuth. Andrást is hallgattam. Emlékszem a hangjára. Elképesztő élmény vele beszélgetni. Akármi is az aktuális téma ami miatt leülünk. De a legnagyobb csoda mégsem ez, hanem hogy bármennyit változzon is a világ, bármennyit hódítson is meg belőle az internet, a rádió varázsa valahogy megmaradt. Úgyhogy kellenek az utolsó mohikánok, akik őrzik és továbbadják a csodát.
  • Orsolya David Valós és értékes tartalmat közvetítő kiváló műsor és műsorvezető, mely úgy kell az igényes hallgatóknak, mint egy falat kenyér. Köszönjük az alapos és mindig színvonalas munkád, András! Legyen meg az 1000 adás, azt kívánom - s remélem!
  • Gábor Simon Úgy érezzük,ha kapunk engedélyt akkor ezt műsort megosztanánk a mi "nemzetközi" hallgatóinknak is, a megfelelő ajánlással...Pécs rádió www.pecsradio.hu
    Pécs Rádió - Dallam a világnak!
    PECSRADIO.HU
    Pécs Rádió - Dallam a világnak!
    Pécs Rádió - Dallam a világnak!
  • Pajor Tamás Megtisztelő volt számomra, hogy e jeles arcképcsarnokba Gellért András engem is meghívott. Kiváló minőségű, sodró lendületű portrét készített rólam, amelyet egy saját gyártású terminológiával "Kis Rocktérítőnek" neveztem el. Példaértékű az, ahogy András szorgalommal, precizitással, szisztematikus tényfeltárással végzi munkáját.
  • Böjti-Bera Emese Sokan azt mondjak, konnyu jo interjut kesziteni, ha jo az interjualany. De azert azt a jot ki is kell hozni belole. Es te, Andras, ezt zsenialisan csinalod. Gratulacio es koszonet! Igy tovabb - jo sokaig!
  • Anna Szélinger Nem fogom bőre ereszteni, imádtam az interjúmat, és borzasztóan büszke vagyok, hogy része lehettem a sorozatnak - ráadásul még a régi épületben. :) Nagyon hálás vagyok, köszönöm András, hogy meghívtál a nagyok közé! Tengermély tisztelet ❤️
  • Grego Gergely Foldvari Gellért Andrást évekkel ezelőtt, mint a Universal Music jazz kiadványairól szóló igényes ismertető szerzőjét ismertem meg. A közelmúltban ért a megtisztelő felkérés, hogy interjút készítene velem a műsorában. Mind a felvétel során, mind a kész, két részben sugárzott műsor hallgatásakor azt éreztem, hogy egy rendkívül felkészült, nagyon muzikális és széles látókörű ember, akivel kellemes élmény volt beszélgetni, pontosabban, akinek telitalálat kérdéseire öröm volt válaszolni. A zenei betéteket rendkívüli érzékenységgel választotta ki! Gratulálok a kerek jubileumhoz és további sok sikert kívánok a rádiózáshoz. (Iskola, amit András csinál, a szerkesztő-riporter munkájának példaértékű bemutatása.) Üdvözlettel: Grego
    2
  • László Urbán Autóban közlekedve rádiót hallgatok csak, viszont kerülöm a zenés műsorokat (nem az én általam kedvelt bandákat nyomják :-), ekkor hallottam András műsorait vasárnap délutánonként, mivel az pont nem egy zenei csatornán fut. Így aztán amikor keresett interjúval kapcsolatban, nem volt ismeretlen a hangja. Mind azok a dolgok, zenekarok, amik kapcsán szerepelhettem a zenei műsorában, mind másokról készített részek (amiket mint írtam vasárnap délutáni autókázás közben csíptem el) nagyon profi, nagyon jó műsorok. (Az a baj, hogy én nem így beszélek,keresem itt a szavakat, rövidebben és egyszerűbben sokkal jobban megtudnám fogalmazni mennyire tetszik a műsora, csak nem tudom, azt illik e úgy itt.:-)
    1
  • Sándor Fáskerti Szeretem ezt a műsort. Nagyon színvonalas és élethűek a riportok. Egypár műsorhoz készítettem videós képanyagot amit a youtube oldalon látható. Itt jegyezném meg ,hogy Szabó Gábor "Átsuhant az életen"1-részét már 9-ezren látták hallották a világ minden táján. Sorolhatnám tovább a sok sok riportokat kiváló zenészekkel.Amit köszönhetünk a műsorvezető szerkesztő Gellért Andrásnak . Gratulálok András és remélem a közelgő 250 .jubileumi adás után még sokáig hallgathatunk téged és riportalanyaidat jó sok zenével!
  • Révbíró Tamás Régebben, a mostaninál sokkal vidámabb időkben beszélgettem néhányszor András barátunkkal, és ami köztünk elhangzott, az ebben a műsorban került a nyilvánosság elé. Nem sok hiányzott hozzá (elsősorban persze pénz), hogy ebből az interjúfolyamból könyv készüljön. Már kihegyeztem szerkesztői ceruzámat, amikor végül mégsem készült... Pedig hézagot pótolna ez a kötet. A hazai popzene aranykora (amelyről akkor még nem tudtuk, hogy ez az aranykor) végül is még mindig nincs hitelesen, részrehajlás nélkül feldolgozva.

    De hisz lehet talán még.
    1
  • Temesvári Zoltán Emlékére Ahogyan az első adást kíváncsian vártam, most legalább akkora várakozással tekintek a leendő 250. elé, mint régi hallgató, rádió-fan. Egészen biztos vagyok abban, hogy a 250. adásban is a megszokott kiváló szerkesztésben, színvonalasan, egyedi hangvétellel és nagy szakmai rutinnal összeállított műsorszámot fogok hallani, mint eddig is. A maga nemében kuriózumként is felfogható adások alapos felkészültségről tanúskodnak a szerkesztő-műsorvezető részéről. Nemcsak azért, mert Gellért Andristól ezt szoktam meg, hanem azért is mert a saját maga által felállított mércét András időről időre folyamatosan és lelkiismeretesen teljesíti. A korrektség és részrehajlás nélküliség jellemzi ezeket a műsorokat, továbbá a kiegyensúlyozott hangnem és egyenlő bánásmód a vendégekkel. Talán ezért is kedvelem annyira a műsorodat András amelyhez az eltelt időszakot - és az előtte illetve párhuzamosan mellette készített más rádiós adásokról sem megfeledkezve - most szívből gratulálok kedves barátom. A hallgatók véleményem szerint élményszámba menő izgalmas műsorral és ismeretekkel gazdagodhattak, az ismert és kevésbé ismert művészekkel, körülményekkel és történelmi/történeti áttekintéssel megismerkedve, hogy is volt annak idején. Mindezt szirupos cukormázzal borított nosztalgia mellőzésével, tárgyilagosan és barátságos megközelítéssel. Köszönöm Andris!
    2
  • Sándor Erzsi Rádiós szerkesztői elhivatottsággal készül ez a műsor. Azzal az igénnyel, mintha egy létező Magyar Rádió létező koncepciójában volna helye, holott ez a műsor nagyjából már csak egymagában áll (tisztelet még éppen 3 kivételnek) abban a sivatagban, amellyé a Magyar Rádió műsorfolyama változott. Gellért András kérlelhetetlenül tartja magát ahhoz, hogy ő rádiós és rádióműsort készít. Ezért felkészült, érdeklődő, kíváncsi és csak azt a kompromisszumot köti meg, hogy magáz mindenkit. Valamiért azt gondolják ott, hogy ettől lesz valami közszolgálati. Holott egy fenét. Közszolgálati attól lesz, hogy Gellért Andrásnak ez a szakmája. Ellentétben azokkal, akik ezt a hülye magázódást előírják neki. De hát ha ez az ára, legyen. Legyen műsor! még ha mutatóban is. Gratulálok a töretlen és példaadó elhivatottsághoz.
    1
  • György Vértes Andris és én nagyon jót beszélgettünk. Nagyon érzékeny és felkészült. Részemről nem volt tabu, mert azonnal levettem, hogy nem fog visszaélni vele. Hibátlan (nem mondanám interjúnak) kötöttség nélküli beszélgetésnek vettem az egészet. Nem tolakszik, nem okoskodik, nem irányít ! Szóval jó kis "mulatság" volt pedig komoly dolgokról beszélgettünk. Remélem 5 év múlva tudok ismét beszélgetni a barátommal. Kösz Andris (y)
    1
  • ÉVA MUCK BASS Köszönöm Gellért Andrásnak, hogy lehetőségem volt a bemutatkoznom túlzások és allűrök nélkül. Műsorában az egyénre kíváncsi, és igyekszik azt bemutatni legjobb oldaláról.
  • Szabó Edina Ma éppen palacsintasütés, de általában mindig valamilyen vasárnapi szieszta utáni édességkészítés közben hallgatjuk a műsorát. Amikor meghallom a szignált, mindig megörülök és teljes biztonsággal tudom, hogy most jó műsor következik. Sosem csalódom. Ma megfogalmazódott bennem, hogy többek között miért szeretem: mert az én kérdéseimet teszi fel az interjúalanynak. 
    Ezért érdemes rádiót hallgatni.
    Az évek alatt tűpontosan emlékszem hangulatokra, amit a műsor, az interjúalanyok történetei keltettek bennem. Jó a kérdezés, mert jól válaszolnak:) Köszönöm!
  • Ádám Török nagyon jó és hatalmas anyag kitünő a kérdező és kitünőek a riportalanyok nem hiába 50 év pergett le a magyar beat,rock,pop történetben........gratula
    4
  • John Szabo Nagyon szepen szertnem koszonni Gellért Andrást es Sándor Fáskertit a ket interview programert amik a batyam, Szabo Gabor, eletevel foglalkoznak. Annyira magasabb nivon van ez a ket program hoghy nehez lenne osszehasonltani akarmi mas video / audio szerkesztessel.https://www.youtube.com/watch?v=DtNHULXM4pE
    2
  • László Tolcsvay Örülök, hogy Andrással beszélgettem, mert kiszedett belőlem néhány olyan megfogalmazást, hogy magam is elcsidálkoztam.
    Olyat beszélgettünk, ami manapság ritka.
    Empátiával és őszinte érdeklődéssel volt az irányomban, és ez ritkaság.

    Köszönöm
    Tolcsvay Leszló
    2
  • Winkler Feri Ráduly Misi tegnap dicsért meg téged személyesen, műsorostól, Andris!
    1
  • Iván Matejevszki Sztefanov Nagyon szépen köszönöm Andrásnak hogy riprtot készített velem és bekerülhettem több neves riportalany közé ebbe a szuper műsorba. Tolhattam a zenekaromat és uriemerhez méltó kérdéseivel teljesen megnyitott, olyan témákról is beszéltem amiről nem volt szándékom. Számtalan régi barát,ismerős hívott fel a műsor után és gratuláltak. Köszönöm szépen András
    1
  • Gábor Szakácsi Nagyon megtisztelo volt szamomra. Barati udvozlettel, Gábor Szakácsi
    1
  • Gráf Légrádi Balázs Nagyon mély interjúk, beszélgetések, jó kérdések, mindig élvezettel hallgattam, gratulálok...O:)
  • Tandala Pacala Az ilyen tipusu musor ket kulcsfiguraja a kerdezett riportalany es a kerdezo riporter. A siker a kettojuk kozott letrejovo kapcsolat minosegetol fugg. Andras jol felkeszult, nyitott, udvarias de kelloen provokalja is a szereploket, mert a cel kozos: valosagukban bemutatni oket a kozonsegnek. ettol lesz a musor hiteles es erdekes.
  • Tandala Pacala Most hallgattam meg a Korda sorozat 2 reszet, erdekes volt, meghato. Jo szamokkal. Koszonom, sok hallgatotarsam neveben is:))🤗
  • Szokodi Bea :) jó ötlet..., ez is! én is köszi Neked! boldogan vágnám ma is, ha lehetne...talán majd egyszer!
  • Ildikó Sz Lelkes hallgatója vagyok a Metró klubtól a Szigetig című rádiós sorozatnak. A műsorban Gellért András olyan professzionális módon szólaltatja meg a riportalanyokat, hogy nemcsak zenei pályafutásukba nyerhetünk betekintést, hanem megismerhetjük a nyilatkozó emberi, lelki oldalát is, érzelmeit, motivációját. Számomra ez az igen fontos "fűszer" adja meg a műsor "ízét", a sok zenei érdekesség mellett. Gratulálok: Szilágyi Ildikó
  • Écska Pleszkán Azt gondolom, hogy Gellért Andris hozzáállása a riportalanyaihoz példaértékű lehet bárki számára, aki a médiában dolgozik. Azt mondják, a jó riporter úgy kérdez mint egy jó pszichológus. Ő kérdezett, mégis én tudtam meg többet magamról, anélkül, hogy kiszolgáltatottnak éreztem volna magam. Ez az igazán nagy varázslat. Hálás vagyok, hogy az interjúalanyod lehettem! Köszönet érte!
  • Wahorn Andras Van Gellért- hegy, Gellért fürdő , és Gellért András.
    6
  • Kirschner Péter Andrissal nagyon jót beszélgettünk a személyes és a szakmai határán ide-oda lépkedve. A műsor hiánypótló és nélkülözhetetlen. Nagyon jól éreztem magam Andrisnál, a műsor is jól sikerült és a hallgatók is szerették, nagyon sok visszajelzés futott be...
    3
  • Várkonyi Mátyás Kedves András! Minden művész hiú, önző és egoista! Ha találkozik egy kiváló riporterrel, aki nem magára, hanem a riportalanyára kíváncsi, az maga a csoda és nagyon jó munka lesz belőle. Ez történt a Metró klubtól a Szigetig című műsorod felvételei alatt, egy nagyon felkészült riporter készített több jó műsort velünk! Irány az örökkévalóság! Köszönöm Várkonyi Mátyás
    2
  • Papp Gyula Gellért András úgy kérdez, hogy egyből kinyílsz és ömlik belőled az információ. Az a zseniális benne riporterként, hogy kordában is tudja tartani az ágas-bogas, szerteágazó, ezerfelé elinduló gondolataimat. Tudja mit akar és nagyon ott van a szeren. Köszönöm ezt a szép sorozatot!
    1
  • Tornyosi Eszter András, olyan jó lenne egy Metró klubtól a Szigetig...honlap... Hova tűnnek a kimondhatatlanul értékes interjúk!...Gondolom, Önnek megvannak, de hát állandóan jó lenne hozzáférni. A Magyar Rádió kincsestára fájdalmasan elzárt. De Andrásban annyi a tűz és hiteles tudás, hogy még inkább szomorú, hogy úgy elillannak....De hallgatjuk. Ez igaz. Köszönjük!
  • József Sár Jó volt ott lenni-remek riport készült-köszönjük-Stoni Blues band
  • John Szabo Az elso "Szabo Gabor" program, amin keresztul Andras es en talakoztunk... koszonom, Sándor Fáskerti... https://www.youtube.com/watch?v=FJ66A-rr5gc
    3
  • Sándor Fáskerti Gellért András Boldog szülinapot kívánok ezzel a dallal! https://www.youtube.com/watch?v=mUGm-WV4pDQ
    A képen a következők lehetnek: 2 ember

NINCS MESE

Szexfüggőt meghívják a szexfüggőségről szóló műsorba, ahol megkívánja a szakértő szexterapeuta-pszichológusnőt, adás után SMS-t küld neki, ...