2018. május 1., kedd

LEHET MÁS A JÓGA


A Lehet Más a Jóga hívei továbbra is azt hirdetik, lehet másként jógázni. A lényeg, hogy a jógaszőnyeget mindenkitől ugyanakkora távolságra helyezzék el, továbbá semmilyen más jógaiskolával nem kötnek alkut, csakis a maguk alkotta jógagyakorlatokat ismétlik. Legutóbb éppen a szabad levegőn terítették le szőnyegeiket, ahol a lelkes LMJ-s aktivisták, szám szerint öten, gerincerősítő elemeket tanultak. Az óriási érdeklődésre való tekintettel a jövőben is így fognak jógázni és büszkék lesznek arra, ha máskor is legalább ennyien választják a Lehet Más a Jóga mirtuszülését.

Ugyanebben az időben, igaz másik helyszínen egy igazi vörösmunkás arról beszél, "ők egyet biztosan megígértek, lesz felvonulás a munka ünnepén". Ehhez tartják is magukat, vonulnak hát büszkén, mert nincs annál szebb amikor egy (volt) munkás megígéri egy másik (volt) munkásnak, hogy felvonulnak és ezt meg is valósítja. Dicsőséges múlt, jelen, jövő.

Pár kerülettel arrébb a Magyar Ellenállás képviselői találkoznak a szabadcsapatok tagjaival, többségében nyugdíjasokkal, akik most tudják meg, mekkora feladat vár rájuk. Ők lesznek az ellenállás hadoszlopai, a dicsőséges sereg, amely megroppantja, felmorzsolja legyőzi a sáskasereget, visszaszerzi az magánvagyonná vált közjavakat. A front széles, rendkívül veszélyes, szükség van hát furfangra, bátorságra, kitartásra, összehangolt haditervre ha győzni akarnak. A Magyar Ellenállás legjobb stratégái fogják irányítani e küzdelmet, így a győzelembe vetett hit erős, semmi sem kezdheti ki. A frontharcosok eme jeles napon ingyenlufit kapnak, de sajnos a virsli, mustás, fehérkenyér már önerős, a frontharcosoknak kell kifizetni ha éhesek, netán nosztalgiára vágynak.

Május elseje van, a jókedv, jóga, felvonulás és ellenállás ünnepe.


NINCS MESE

Szexfüggőt meghívják a szexfüggőségről szóló műsorba, ahol megkívánja a szakértő szexterapeuta-pszichológusnőt, adás után SMS-t küld neki, ...