2022. október 25., kedd

BODY

Tettlegességig fajuló viták tarkították a Tatán megrendezett "Testépítők és barátaik" konferenciát. A verekedés a legújabb izomtömegnövelő szerek importja miatt tört ki, végül újraosztották a piacot, továbbra is egyetlen forgalmazó teríti majd a porokat.
Az egykori KISZ tábor területén megrendezett szakmai ankéton a hazai body builder társadalom krémje jelent meg, de meghívást kapott az SZJFE (Színjátékos és Filmgyártó Egyetem) kancellárja és rektora is. A kongresszusi jogokkal és döntési hatáskörökkel bíró tatai találkozót azt követően hívta össze a mezőbonyhádi King of Body and Hercules testépítő klub ellenőrző bizottsága, hogy az országos sajtó hírt adott a SZJFE konditermének avatásáról.
A KOBAH (King of Body and Hercules) alapító testépítői úgy vélték, ha egy egyetemnek lehet testépítő terme, akkor a testépítőknek is lehet egyeteme.
Mivel a mezőbonyhádi klubban kormánypárti lobbisták is megfordulnak a nagyobb ünnepek után, többnyire kardiózni mennek és súlyt leadni, így őket kérték meg, járjanak el az érdekükben. A politikai körökben otthonosan mozgó kijáróemberek elfogadták azt az érvet, ahogy a testépítők, úgy a színészek is a testükből élnek, továbbá ahogy a színészeknek szükségük van látványos, már-már letaglózó erőnlétre, úgy a bodysoknak is alapvető fontosságú a felkészült színészi játék amikor színpadra lépnek és megmutatják izmaikat. Így arra jutottak, valóban érdemes közös utat választaniuk. A testépítők egyetemi jelenléte segítheti a színjátékos és filmgyártó hallgatók testi fejlődését, egyúttal a body builderek is végre megfelelő színi képzést kapnának. A tatai találkozón döntés született, így a parlamenti jóváhagyást követően, akár már huszonnégy órán belül meghirdetik és elindítják az SZJFE-n a testépítő szakot.

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...