2018. április 26., csütörtök

ÉGŐ ARCOK


- Fogadjuk nagy tapssal az újoncokat!
- Éljen! Szép volt fiúk!
- Eszednél legyél már, nők is vannak köztük, nem látod?
- Ne már! A főnök szerint ők  is fiúknak számítanak!
- Ha már szültek, utána. Érted? Utána.
- Hajrá!
- Bravó!
- Kedves barátaink, szeretettel üdvözlünk titeket a karéjban! Négy gondtalan év vár rátok, vagy még több, ez csak rajtunk, rajtatok múlik!
- Köszönjük.
- Szép munkát végeztetek, így immár ti is a családhoz tartoztok. Most jön a pihenés és a megérdemelt, jól megfizetett édes élet!
- Éljen!
- Bravó!
- Hamarosan mindent megmutatunk nektek, így azt is, hogy hol van a büfé.
- Koccintsunk!
- Mindjárt felbontjuk Zalkavári Máté jubileumi vörösborát, erre az alkalomra küldte Tokaj Hegyhátról, de előtte kiosztanám a BF flakonokat, amelyek nélkül egyetlen lépést se tegyetek. Az öregek már évek óta használják, nekik nagyon bevált, ezért nektek is rendeltünk.
- BF? Ez mi?
- Megértem az újoncok izgatottságát, de kérek mindenkit, hogy ne heveskedjen.
A BF, azaz a Burning Face egy olyan kozmetikum, amely meggátolja az arc égését. Történjék bármi, ha reggel befújjátok vele magatokat, akkor sosem fog égni az arcotokon a bőr. Ezt kezdetben érdemes használni, sőt kötelező, de egy-két hónap múlva már nem lesz erre szükség. Egyrészt vastagabb lesz az arcbőrötök, másrészt semmitől sem fog égni.  Nem árt persze néha szolizni, ehhez adunk bérletet a Papaya Virgin Solarba. És most ünnepélyesen befújunk vele minden újoncot, csakhogy teljes tagokká váljatok! Kié lesz az első égésmentes arc?
- Jenő Miskolcról! Tapsoljuk meg!
- Fújhatom?
- Megtisztelsz vele Imre bátyám.
- Éljen! Bravó!
- Bort!
- Sok sikert mindenkinek!






KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...