2018. február 13., kedd

VESZÉLYTELEN BEJEGYZÉS

Üzenetfélét kapok, Rövidet. Arról szól, hogy nagyon kedvel, de nem mer.

Felhív. Beszélgetünk. Elmondja, hogy nagyon kedvel, de nem mer.

Utcán, színházban, boltban összefutok régi ismerősökkel. Azzal kezdik, hogy nagyon kedvelnek,  sokszor már velem kezdik a napot, de nem mernek.

Így megy ez egy ideje.

Mindent értek és megértek. Sajnálom, hogy ide jutottunk. De azért írogatok, hogy ez megváltozzon. Senkit nem szeretnék veszélybe sodorni. A mai bejegyzés veszélytelen, csak a forró olajra kell ügyelni.

"Nyisd ki a hűtőszekrényt és keresd meg a tojástartót. Ha ráleltél akkor emeld ki onnan a dobozt, nyisd fel a tetejét és vegyél ki belőle három tojást. Tedd a főzőpultra. Közben készítsd elő a serpenyőt. Csepegtess bele növényi olajat, forrósítsd fel, majd amikor már felhevült az olaj, törd fel a tojásokat és öntsd bele a serpenyőbe. A magas hőfokon a tojásfehérje hamar megszilárdul, miközben a sárgája még lágy és folyékony. Ekkor óvatosan vedd ki az elkészült ételt és helyezd át egy tiszta tálba. Ízlésednek megfelelően sózd meg. Ezt követően evőeszközzel elfogyaszthatod. Ennek az ételnek tükörtojás a neve. Elkészítési idő 2-3 perc."

Lájkok száma 16.889







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...