2020. január 4., szombat

MINDEN OKÉ

Minden oké. Eldöntöttem, idén minden kérdésre ezt fogom válaszolni. Egyszerű, tömör, nem terhelek és untatok vele senkit. Hogy vagy? Minden oké. Munkahely? Oké. Fiaid? Oké. Lányod? Nagyon oké. Mi van az Angliában élő barátoddal? Vele is minden oké.
Tibi, éppen ma érkezett néhány napra a hamarosan brexitáló szigetországból az imádott szülőhazába. A kinti bérelt lakása és a Liszt Ferenc repülőtér közötti távolságot mindössze három és fél óra alatt teljesítette. Mondtam, hogy minden oké.
Pár perce azt írta ugyan sms-ben, hogy baromira izzad, ömlik róla a víz, mert a vonaton nem lehet lehúzni az ablakot, de semmi gond. 14.25-kor szállt fel a kétórás késésssel beérkező, majd induló Intercity-re, amely természetesen lekéste a csatlakozást, ezért Tibi Miskolcon a restiben dekkolt másfél órát, de ezt sem nem vette a szívére. Sőt, úgy érezte magát, mintha megállt volna körülötte az idő, mondjuk úgy 1978 és 1980 között. Szerinte semmi sem változott. Nagyon cool a srác. "Don't'worry be happy", ezt dudorászta, miközben a miskolci rakétázókat (feleseket ivókat) nézte, akik gondtalanul dülöngéltek a peronnál.
Eddig kb. tízezer a vonatjegy+helyjegy, de megtudtam, hogy a lekésett csatlakozás miatt egy másik vonatra kellett átülnie Tibinek, de semmi gond, ezért már csak ezer forintot kért tőle a MÁV. Ha jól tudom, most valahol Szerencs környékén zakatol a vonat, és ha nem jön közbe semmi, akkor este nyolckor már meg is érkezik Sátoraljaújhelyre.
Tibi azért közlekedik vonattal, mert a legutóbbi látogatásakor autót bérelt, ám sajnálatos módon amikor leadta kocsit, 900 euróval lehúzták. Azt állították, hogy megkarcolta a járművet, ami persze nem igaz,
Drukkolok Tibinek, hogy még ma megérkezzen a szüleihez, bár tudom, felesleges aggódnom. Minden oké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...