2018. március 19., hétfő

ERŐSEK LESZÜNK

Alaptalan félelemnek bizonyult az a feltételezés, miszerint az ellenzéki erők képtelenek lennének választási együttműködést kötni. Képesek voltak rá. Feleslegesen aggódtak hát sokan, mert végül az utolsó utáni pillanatban az ellenzék valamennyi pártja felismerte felelősségét, így kivétel nélkül mindegyik pártvezető megjelent az április 9-i történelmi jelentőségű találkozón.
A választási eredmények véglegessé válása és azok ismertetése után nem sokkal, aláírták a megállapodást. Ennek értelmében vállalták, hogy a fontosabb kérdésekben rendszeresen egyeztetnek majd és arról is döntöttek, hogy a jövőben minden választáson közös jelölteteket indítanak. Mint megfogalmazták, helyzetüket ugyan nehezíti a Parlamentből történő kiszorulásuk, de ez csak erősebbé teszi őket és nem mondanak le arról, hogy húsz-huszonöt éven belül ismét tagjai legyenek a törvényhozásnak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...