2019. szeptember 24., kedd

SZEXVIDEÓK

A lift nesztelenül suhan velünk lefelé. A gravitációt sem érezzük a gyomrunkban. A golyóálló üvegen keresztül ámulva gyönyörködöm a kivilágított város ezerszínű fényeiben. Most járok itt először. Szótlanul ereszkedünk a mínusz másodikon lévő garázs felé. New Yorkban ez az egyik legmenőbb toronyház, a Fischer Building, melynek legfelső, tetőteraszos, 105. emeleti penthouse lakásában él Zalaváry Botond, az amerikai felső tízezer szingli lányainak, és elvált asszonyainak kék szemű ideálja. Mintha csak Christiano Ronaldo és Alain Delon született volna újra ebben a hibátlan testben. Nem véletlen hát, hogy ő az egyik legértékesebb férfipréda ebben a magányos és szeszélyes metropoliszban. Botond idén tölti be a harmincat, és esze ágában sincs nősülni, ám ez a lesújtó információ még nagyobb leleményességre készteti a nőket, akik naponta próbálják mindenféle trükkel behálózni. Egyelőre eredménytelenül.
A Sonoritus lift (ez most a legdrágább és legújabb fejlesztésű felvonó a világon) nem egészen húsz másodperc alatt éri el a föld alatt rejtőző, bombabiztos garázst. Itt parkoltatja Botond az autóritkaságokból álló felbecsülhetetlen értékű gyűjteményét. Hetven csodás jármű áll itt, Bugatti Veyrontól kezdve az Aston Martinig. A kollekció másik része a Como-i tó közelében épült hipermodern házában található, ezt is megmutatja majd valamikor, de előbb vacsorázni megyünk a Playboy Mansion közelében lévő, még felkapottabb helyre, a Red Fish Vulgarisba.
Kandírozott rákkoktéllal kezdünk, majd grillezettt mexikói kobrával folytatjuk. És az első falatok, majd a közbeiktatott pezsgőzés közben Botond végre mesélni kezd. Arról, hogy miként és mivel indult szédítő karrierje, a Budapesten született szerencsefiának.
Botond emlékei szerint az első tablettel és okostelefonnal kezdődött minden. Ötödikes volt, mikor kikövetelte magának a kis méretű, ugyanakkor nagy teljesítményű gépet és a telefont melyekkel kinyílt előtte a világ. Pontosabban szólva a szülei hálószobája nyílt ki, ahol szándékosan mindig ott felejtette a tabletet. A gyerekszobába csak a telefonját vitte, majd a két készüléket a wifi segítségével összekötötte. Így fültanúja lehetett a szülők együttléteinek. Természetesen minden hangot rögzített, majd a legjobb részeket megvágta és másnap lejátszotta az osztálytársainak. Pénzért természetesen. Egy évvel később Go-Pro kamerákat kért a születésnapjára. Ezeket (ugyancsak titokban) elhelyezte, egyet a hitvesi ágy felett lévő képkeretbe rejtve, a többit pedig a szoba négy különböző pontjára. A felvételeket reggel megnézte, a jobb jeleneteket megszerkesztette, majd pendrive-ra másolva eladta az iskolában. Három éven keresztül szállította a szexvideókat, és mire elvégezte az általános iskolát, milliomosnak mondhatta magát. Nem volt kérdés, marad ezen a pályán. Internetes szexoldalakat indított, és hamarosan az egész világot behálózó rendszert épített ki, amely számolatlanul ontja a pénzt Botondnak.
- Szeretnél még valamit tudni? - kérdezi a vacsora végén Zalaváry, de valójában csak annyit kérek tőle, hogy adja vissza, vagy törölje végre az anyámról és apámról készült felvételeket.
Ha jó testvér, akkor megteszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...