2019. február 21., csütörtök

SZERELEM

Mintha csak egy frizbi találta volna homlokon, olyan erővel verte fejbe a szerelem az ismert médiacelebet. Az elvált híresség sokáig kereste az igazit, hálószobájában egyik modell követte a másikat, de valójában nem tudták magukat tartósan befészkelni a szívébe. Hosszabb-rövidebb flörtök színesítették az életét, azonban nem erre vágyott. Tartós kapcsolatot keresett, ám ennek, lássuk be, ára van. Modelljei sok pénzt követeltek, eltartásuk, megtartásuk nem kis áldozattal járt. Egy idő után már csakis azért vállalt újabb és újabb műsorokat, hogy azok bevételét a modellekre költse.
A héten kaptuk a hírt, végre rátalált a szerelem. Szíve választottja mindössze 25 éves, rendkívül szemrevaló szépség, igazi modell alkat. A tévés ezúttal is mélyen a zsebébe nyúlt, de a szerelem teljességgel elvakította. Egész nap a modellt nézi, simogatja, becézgeti.
Az általunk megkérdezett szakértő szerint a szerelmes producer végre jól választott, mert ez a 25 éves mozdony a legmegbízhatóbb modell a vasúti a terepasztalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...