2019. május 2., csütörtök

BIOLÓGIAI FEGYVEREK

Egyre élesebb a verseny a biológiai fegyverkezés terén Magyarországon. Felfoghatatlan tempót diktálnak a gyártók, és persze elsősorban maguk a megrendelők, akik elsőként akarják megalkotni a tökéletes biológiai fegyverarzenált. Ennek érdekében semmitől sem riadnak vissza, a világ legismertebb koponyáit szerződtették titkos laboratóriumaikba. Úgy tűnik, immár mindegyik tábor túljutott a kísérleti szakaszon, így csak idő kérdése mikor vetik be a maguk szörnyeit.
Brenyevsko T. Mihail kutatásvezető büszkén mutatja a 25 kilósan világra jött egyedeket, melyek a leghatékonyabb támadó eszközök a közelgő választások előtt. A korábban Észak-Koreában dolgozó tudós arra kér, ne használjam e fegyverek esetében azt a kifejezést, hogy patkány, ízléstelennek tartaná, ha a laborban kitenyésztett állatokat (csodafegyvereket) így nevezném.
F.B.Imola, a másik oldal biológiai fegyverkezését irányítja. Jól ismert név ő is a fegyvernepperek, egész világot átszövő, kusza hálójában. Annyit árul el, ezek a 60 kilós, brutális izomzatú lények, valójában patkányevő patkányok, akiket bevetés előtt kiéheztetnek és bedrogoznak. Ennek következtében nem ismernek félelmet, féktelen és csillapíthatatlan falánksággal vetik rá magukat a másik oldal patkányaira.
Végül mindkét tudóstól azt kérdeztem, elfordulhat-e, hogy a túltenyésztés következtében az emberi intelligenciát is felülmúló szellemi képességekkel rendelkeznek majd a patkányok, felismerve egyúttal azt is, hogy nem egymás, hanem a megbízóik ellen kell küzdeniük? Felfalhatják-e a patkányok az embereket?
Válasz helyett azonban mindketten kicsavarták kezemből a mikrofont, majd megfenyegettek, hogy kiengedik a ketrecekből a háziszörnyeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...