2020. január 27., hétfő

FITNESZ FRANKENSTEIN

Még csak fél éve dolgozik rendkívüli kormánymegbízottként, de máris irigylésre méltó sikereket könyvelhet el. Az eredményeiről később. Előbb tekintsünk körbe a szépségklinikának álcázott majorságban.
- Disznók! Irány a mocsár! Igen, maga is! Mit néz azokkal a hájas kocaszemeivel? Induljon már! Hogy megint éhes? Itt aztán nem fog zabálni, az biztos! Ne könyörögjön, örüljön, hogy kapott még egy esélyt. Tempózzon! Ha lemerül, nem fogja kimenteni senki! Mit röfög ott? Hogy majd a volt férje? Ne röhögtesse ki magát! Kinek kell manapság egy ilyen dagadék?
FF, azaz Fitnesz Frankenstein, polgári nevén Sóstavi Rudolf a legendás Cserbál Imre pszichoterápiás gyorstalpalóin képezte magát, majd az ott szerzett ismereteket tökélyre fejlesztve jutott el az "Utolsó esély, hogy nőnek érezd magad" programhoz, mely kegyetlennek tűnik, ugyanakkor ez ne tévesszen meg senkit. Sóstavit emberbaráti szeretet és aggódás készteti a látszólagos kegyetlenségre és brutális szavakra.
- Ha nem így szólnék, senki sem hallaná meg az üzenetet - vallja a magyar családok békéje felett őrködő tiszteletreméltó férfiú. Ő maga ugyan már hatszor vált el, és ezt sosem bocsájtja meg volt feleségeinek. A nők 45 kilósak voltak amikor megismerte őket, 38 kilósak amikor szerelmes lett beléjük, az esküvő napján 36 kilósan mondták ki az igent, majd a szülés után váratlanul és felelőtlen módon felszedtek magukra némi pluszt. Mérlegre állította őket, majd döbbenten látta, elérték az ötvenet. Ezt pedig Sóstavi nem volt képes elviselni. Vágya lanyhult, képtelen volt többé az erekcióra. Nem tudott nőként tekinteni asszonyaira. Kérte őket, valósággal könyörgött nekik, fogyjanak le, de hiába. Válás, vagyis a túlsúly vetett véget a házasságainak.
FF. ezt követően állt elő az Utolsó esély programmal, amely azonnal kormányzati hátszelet kapott. A fogyókúrás központként működő majorságban a magányos, kidobott, elhagyott, elvált kövér nőket lefogyasztják, majd amikor elérik a vágykeltésre alkalmas testsúlyt, a Nemzőforrás Intézet által kiválasztott potens férfiakkal elhálnak. A születendő gyermekekről az állam gondoskodik.
Sóstavi népszerűségét és fogyókúrás sikereit felhasználva elérte azt is, hogy többé senki senki sem válhat el, csakis egyetlen esetben, ha az asszony meghízik a házasságban. Más indokot nem fogad el az új törvény. Az egyház is üdvözölte a törvénymódosítást.
"Az utolsó esély, hogy nőnek érezd magad" program megálmodója igazi férfi. Okosságai immár mindenki számára elérhetőek. Az elhízott asszony című fogyókúrás füveskönyve, tele receptekkel, tippekkel, szexuális vágykeltő praktikákkal+ajándék extrudált rizsfelfújt szelettel, két napja jelent meg. Sóstavi tehár ír és edz egyszerre. Most is ott áll a mocsár szélén, hajtja az asszonyokat, akikre két nagy feladat vár: súlyvesztés, szülés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...