2019. június 6., csütörtök

IZZÓ TESTEK 3.

- Ki volt az az idóta, aki értesítette Thúri Vilmát? Adtam erre engedélyt? Nem adtam!! Hogy lehet valaki ennyire kretén?? Külön szóltam, hogy semmit ne dumáljatok el, erre tessék! Felhívott Thúri, és azt kérdezte, igaz-e, hogy ő lesz az Izzó testekben a beszédtanár? Mit mondhattam volna erre? Rajta kívül még legalább ötvenen szeretnék ezt a melót megkapni. Azt sem tudom ki ez a nő? Mit csinált korábban? Tud egyáltalán beszélni?
Kalapos Imre, az Izzó testek főszerkesztője őrjöngött. Ha megtalálná a kiszivárogtatót, akkor annak arra sem maradna ideje, hogy a kávés csészéből kikanalazza a lerakódott cukrot, mert a biztonságiak azonnal kivezetnék.
- Imre, édesem, ne izgasd magad ennyire - próbálta nyugtatni Kalapost a titkárnője, aki valójában a szeretője volt.
- Szeretnél valamit? - kérdezte, majd egészen közel hajolt hozzá, és a szájából kiáramló forró lehelet valóban megnyugtatta a 40-es évei elején járó főszerkesztőt. Ha pedig már Krisztina felajánlotta azt a "valami mást" amitől mindig jobban érezte magát, így élt a lehetőséggel.
- Húzd be a függönyt. 
Kriszta tudta, hogy nincs sok idejük, ezért lágyan, ugyanakkor célratörően ügyködött. Alig egy perc múlva Imus már egészen nyugodt és viszonylag emberi volt.
- Mégis megnézem Thúri Vilma aktáját - mondta Krisztának, aki törlőkendővel ledörzsölte a szoknyáját, majd amint megtisztította a folttól, azonnal indult a személyzeti anyagért.
- Nézzük - lapozott bele Kalapos a HR-es kottába, amelyben fotók is voltak az egykori bemondónőról.
- Ez a Thúri egészen jól néz ki. Bombanő - gondolta magában az Izzó testek főnöke.
Thúri Vilma esélyei tehát jelentősen javultak, ami persze részben Kriszta angyali természetének és feszültségoldó tehetségének is köszönhető.
- Van ettől a nőtől valami hanganyagunk? - szólt ki hangosan a teakonyhába, ahol Kriszta éppen mentás, ginzenges frisstőt készített Imrének.
- Persze, hogy van. Küldött be cédét.
- És milyen?
- Jó hang.
- Hívjuk be holnapra. Mondjuk délután kettőre. Nem, akkor a vezérlőben leszek kamerapróbán. Hívd inkább kora reggelre.
- De ugye nem fogsz kikezdeni vele?
Kriszta túl jól ismerte Kalapost, így okkal feltételezte, hogy Thúri Vilmát is megpróbálja majd becserkészni. Azt persze Kriszta sem tudhatta, hogy Vilma a legkeményebb törésteszteket is túlélte, az ilyen Kalapos féle alakokat pedig egészben nyeli le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...