2018. március 2., péntek

VÁMPÍROK SÉTÁJA





A vámpírok bálja után idén tavasszal is megrendezik az immár hagyományosnak tekinthető vámpírok sétáját, amely a hazai vámpírközösség legnagyobb közösségi élményt jelentő eseménye. Mivel a vámpírok magányos, éjszakai lények, így különösen fontos számukra, hogy ilyen az alkalmaknak köszönhetően végre találkozhassanak társaikkal és persze megmutathassák magukat azoknak is, akik egyelőre még idegenkednek a vámpíroktól. Nekik azt üzenik, hogy mindig az első harapás a legnagyobb.



A vámpírok viszonylag szűk rétege felújított vidéki kastélyokban él. Számukra megnyugtató, hogy ezekben a káprázatos palotákban immár nem idegenként, az emberi szem elől bújkálva kell élniük, hanem nyugodt körülmények között, hiszen a vámpírközösség tehetősebb tagjai megszerezték ezeket az otthonokat.  Ők annyira megkedvelték ezeket a helyeket, hogy nem szívesen hagyják el kastélyaikat, így a közelgő vámpírok sétáján személyesen nem is vesznek részt, ott társaik képviselik őket.




A hazai vámpír közösség az elmúlt években magára talált és büszkén vállalja identitását. Ehhez persze szükségük volt állami segítségre, amit immár folyamatosan megkapnak. Azt korábban is lehetett tudni, hogy a vámpírok vér nélkül életképtelenek, ám a számukra biztosított, immár korlátlan vérszállítmányoknak köszönhetően a vámpírpopuláció megerősödött és szépen gyarapodik.




Idei sétájuk főszervezője  elmondta, céljuk továbbra is a békés, zavartalan vérszívás,  és azokat akik ebben nem akadályozzák őket, barátnak tekintik. A sétán ezúttal is lesz molino, melyen ez olvasható majd:  "Nem kérünk és nem ígérünk mást, csak vért, vért és vért".





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...