2018. február 6., kedd

ÓTVAR

A Gennyes epét hányok az arcodba című vitairat szerzője új köteteken dolgozik. A Lenyomom a torkodba te mocsodék címmel jövő tavasszal boltokba kerülő gyűjtemény a híres tollforgató eddigi munkásságából kínál válogatást. Mindeközben nyilvánosságra került az az információ, miszerint a Pecker-díjas, irodalmi Vaskereszttel elismert szerző, Láncfűrésszel metszem ki a beledet, majd megsózom című könyvéből filmet szeretnének forgatni. Az előkészületeket megkezdték, azonban a főbb szerepekre kiválasztott színészek, kivétel nélkül felháborodva küldték vissza a szövegkönyvet. A rendező, a korábban propagandafilmeket forgató Schaffer R. Höss nem esett kétségbe, hanem a főszerepre immár magát a szerzőt kérte fel, aki örömmel mondott igent. A rendezőnek írott válaszlevelében úgy fogalmazott, megtiszteltetésnek érzi a filmművészet oly kiváló mesterével együtt dolgozni, és mély hittel hisz abban, hogy közös alkotásuk nagy hatással lesz a világra. Végül a levélben azt is megemlítette, hogy máris elkezdte írni, a Kínhalált halsz a lángszóróm tüzében te vérganaj című könyvét, amely korábbi írásaihoz hasonló színvonalú lesz.

Mivel közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe, válogasson a szerző, a Szent Harag kiadónál korábban megjelent műveiből:
Élet a dögkútban
Csizmával taposok az arcodra
Bélsártengerben végzed rosszarcú g....ciláda
Karóba húzott idegenek
Könyörgés kíméletért, amit nem kapsz meg
Pápa a kannibálok ítélőszéke előtt
Lánctalpak alatt szétnyomva
Hamvasztás és savazás
Poéta a lángtengerben
Rothadó húscafat vagy csupán, amit beköptek a legyek
Kutyatáppá gyúrt fattyak

Vérturmix az agyadból
Ugatsz ótvar?

Minden megvásárolt termékünkből 99 százalék engedményt adunk. Az akció a készlet erejéig tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...