2018. március 16., péntek

BÖRTÖNBŐRÖND VÉSZJELZŐVEL



Börtönbőröndöket (gurulós) és börtönben használatos nélkülözhetetlen  dizájn eszközöket, valamint egyéni, a családtagok fényképeit is tartalmazó naptárakat készít egy most indult startup vállalkozás. A fiatal vállalkozók közel hatszáz millió forintnyi vissza nem térítendő hitelt kaptak a gyártás beindításához.

A börtönbőrönd sajátos kialakításának köszönheti létjogosultságát, továbbá annak, hogy ebbe a pehelysúlyú tárolódobozba pillanatok alatt be lehet pakolni, könnyű áttekinteni a logikusan kialakított rekeszeket,. A börtönbőröndöt a hatóságok is elfogadják, így a rabszállító furgonokban nem okoz gondot ezek elhelyezése, a BV-intézetekben pedig szekrényként funkcionál.

A startup tulajdonosai most egy olyan rádiófrekvenciás berendezés megalkotásán dolgoznak, amely időben jelzi a fekete autók (adóhatósági, rendőrségi, titkosszolgálati stb.) járművek közeledtét, így jóval a csengőszó előtt még marad idő a börtönbőrönd feltöltésére. A letartóztatandó célszemélyek, akikkel erkölcsi, jogi, és politikai értelemben kívánnak elszámolni, időt kapnak arra, hogy átgondolják mire lehet majd szükségük a börtönévek alatt.

A börtönbőrönd iránt óriási az érdeklődés, amit az is jelez, hogy a már legyártott tízezer darab bőrönd azonnal gazdára talált. Az utángyártást áprilisra ígérik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...