2019. március 28., csütörtök

ZÁRKÓZZ BE OKOSAN!

A Zárkózz be okosan! című társasjáték bombasiker. Az iskolák számára kötelezővé tették a használatát, de minden művelődési ház, kórház, csecsemő és nyugdíjasotthon is kapott belőle, sőt a friss házasokat is megajándékozzák ezzel.
A Gazdálkodj okosan játékkal ellentétben itt nem az a cél, hogy a résztvevők minél gyorsabban berendezzék a megszerzett lakást, hanem az, minél eredményesebben zárják magukra az ajtót. Ennek érdekében első körben kerítéseket lehet vásárolni, aztán riasztóberendezéseket, ajtó fölé szerelhető kamerát, éjjeli infrát, végül pedig fegyvereket.
A szabályzat szerint először a házat kell körbekeríteni, utána jöhet a lakás bombabiztos vasajtóval történő felszerelése, a zavaró fake news-t terjesztő internet lekapcsolása, a közeli egyetemek bezárása. A 13-as, 27-es, 56-os és 98-as játékmező nagyon veszélyes, mert ott migránsok okoznak galibát (lépj vissza két mezőt, három körből kimaradsz, kezdd újra a játékot!) bár ha már elég fegyvere van egy játékosnak, akkor választhat, a továbblépés érdekében vagy vesz valami apróságot, vagy likvidálja az útját keresztező akadályt. Végül az nyer, akinél először lesz teljes a sötétség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...