2018. január 21., vasárnap

KAKTUSZ AZ EXTRA JÓ NŐ

A megismerkedésük teljesen szokványos. Regisztráció a Puncson, a Loveboxon, Csajok és Pasikon vagy éppen a Tinderen, a hirdetésben nem túl bonyolult mondatok magukról, "szeretek pörögni, imádom a véres hurkát és a disznósajtot, vegetáriánus vagyok, csak csírát fogyasztok, extrém sportolok, ketrecben bunyózom, sokat szexelek, remélem te is, ha igen, akkor írj!", és persze profi módon készült okostelós amatőr képek magukról naplementében, koktélozás közben szívószállal, nevető, barbecue-s csirkeszárnyakat sütögető barátokkal, és sok sok fürdőruhás fotó a tökéletes dekoltázsról, sajtreszelős hasfalról, borostáról, és bónuszként lehetőleg egy országúti cirkálóról.

Mivel mindketten szerették a szexet, ezért öt másodpercnyi gondolkodás után egyszerre írtak a másiknak, majd néhány órával később már randiztak is egy cool kávézóban. A "meglátni és megszeretni" általában a pillanat törtrésze alatt villámcsapásszerűen következik be, de az ő esetükben ez másként alakult.
Megpuszilták egymást, majd reflexszerűen kezet fogtak, de ez utóbbit nem kellett volna. A férfi keze fájdalmas görcsben összerándult, több helyen is kiserkent belőle a vér, majd kövér cseppekben szemerkélt a kávézó vajfehér padlószőnyegére.





Az extra jó nő kategórában elkönyvelt Kaktusz Virág mindig ilyen hatást gyakorol a férfiakra, akik persze nem sejtik végzetüket, csak a csodálatos domborulatokat és a visszatükröződő két zöld macskaszemet látják belőle. De Kaktusz Virág veszedelmes dög, aki nevéhez méltóan szúrós, és nem fél attól, hogy kegyetlen fájdalmat okozzon a férfiaknak. Ha Virág családja netán Szőlőkének, vagy Almának anyakönyvezteti, talán minden másként alakul, és Kaktusz édes kis pirospozsgás almája lett volna valakinek, aki persze nem lehet akárki. Mivel Kaktusz Virág 22 éves koráig sem találta meg ezt a valakit, ezért a szúrós énje kezdett elhatalmasodni rajta.

Férfiak tucatjait szurkálta meg, véreztette ki, mígnem végre rátalált Kormos József tűzoltó őrnagyra, aki a későbbi frenetikus szexen kívül más meglepetéssel is megajándékozta Kaktuszt. Kormos őrnagy ugyanis a Puncsos és Lovebox-os hirdetésben nem fedte fel mivel foglalkozik, ha éppen nem ül egy szirénázó vonulóautón katasztrófát elhárítani, vagy csak szimpla lakástüzet oltani.
- Mit tettél velem te.....? - kérdezte döbbenten Kormos őrnagy, amint sebesült, tüskés kezére pillantott, és mintha elharapta volna a szóvéget, nehogy leállatozza Kaktuszt, de a történteken ez már nem változtatott. Kézfogásnál több helyen is megszúrta Kormost, akiből azonban szerencsére nem tört ki a férfiállat, a többi megdöfött férfiből mindig kitört, Kormos nemhiába őrnagy, fegyelmezett és bátor hőse a hétköznapoknak, ezért nem emelte ütésre az öklét és még Kaktusz karját sem csavarta hátra dühében. Kormos a véres kezével megsimogatta Kaktusz arcát, szerelmemnek nevezte, majd lágyan megcsókolta. Kaktusz Virág ezúttal nem védekezett, nem ismételte meg a szúrást, hanem csókolt ő is, boldogan, ahogy csak egy OKJ-s fakírt csókolhat a magafajta huszonéves extra jó nő.
A kávét már nem itták meg, hanem izgatottan hazamentek, ahol Kormos József tűzoltó, okleveles fakír boldogan ráfeküdt Kaktuszra, a pompázatos, jó illatú, ártatlan virágra.

2017 október 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...