2018. január 21., vasárnap

LÁNY A ZUHANY ALATT



Semmi nem változik. Se a szituáció, se a hely, csupán az aktuális szereplő. Ma reggel új lány jön ki zuhany alól. Még vizes a haja, Ottóhoz megy, aki ekkor a konyhában álldogál, kamaszosan átöleli a férfit majd kávét kér tőle.
Nyűgös, álmos. Fiatal. Meztelen és kívánatos. Nem beszél, most éppen nincs kedve. Lehet, hogy később lesz. De nem biztos. Sosem lehet tudni. Náluk semmiképpen. Mit is mondhatna egy ilyen éjszaka után? Jó volt és kész. Ottóban ez a legjobb, a biztonságot nyújtó apatest, apalélek, olyan, mint egy szelíd mackó. Békés, édes, öreg.
Nem elég perverz, pedig a reggeli lány azokat szereti, akikkel vadul repülhet. A notesze tele van túlfűtött, állítólag felkavaróan izgalmas alakok telefonszámaival. A legtöbben azonban őt hívják. Megtesz mindent amit kérnek tőle. Pénzt keres egyúttal. Nem hivatásos, csak útkereső. Megissza a kávét. Még mindig nyűgös. Mielőtt hazamenne, egy gyors búcsúmenet Ottóval. Semmi nem változik. Se a szituáció, se a hely, se a magány. Ottó továbbra is keresi az igazit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...