2018. január 21., vasárnap

SZÉP HÍREK NYUGODT TÓNUSBAN

2038. november 12.
A testület egyhangú szavazással dr. Kozma Morcz Miklóst választotta meg a Nemzeti Királyi Hangosbemondó Társaság elnökévé. Az új vezető a beiktatását követő beszédében kifejtette ars poeticáját a Hangosbemondóról, mint a kor legmodernebb kommunikációs eszközéről, amely reménye szerint nyugalmat és biztonságot sugároz a hallgatóság felé. Célja, hogy a Hangosbemondó közönségét megóvja a rossz hírektől, ennek következtében az állandósuló stressztől, így a háztetőkre és a társasházak udvarára beszerelt hangosbemondó lágy, ugyanakkor feltétlenül nemzeti muzsikát, valamint békét sugárzó híreket közvetít ma déltől kezdve.
A Déli Hírbemondó első adása is ennek szellemében készült, nyugodt tónusban, kimérten, csak pozitív eseményekről számoltak be a lassú beszédű szpíkerek. A pesti utcákon, tereken, belső udvarokban úgy szólt a DH, mint a tihanyi visszhang, Az emberek lelassították lépteiket, sőt időnként megálltak egy-egy fontosabb közlés hatására, majd mosolyogva folytatták hétköznapi, nyugodt életüket. 2038. november 12-én megtudhatták, hogy nagy ütemben sárkunyhó lakótelepeket építenek és az első sárlakóparkot már idén birtokba vehetik új tulajdonosaik.
A Déli Hírbemondó beszámolt arról is, hogy a veresegyházi vadasparkban új mamelukbébik születtek, valamint ismét lehet vajat kapni a nagyobb üzletekben. A Déli Hírbemondó a Pödörpendelyesi Népi Férfi Kórus és Tánckar belorussziai turnéjáról is hírt adott, mivel a PNFKT zajos sikert aratott a baráti országban.
Az utolsó örömteli információt sajnos már kevesen hallhatták, mert a negyedik éve tartó harmadik világháború, amelyről az országban senki sem tudhatott, végső szakaszához érkezett. Észak-Korea és az USA egyidőben lőtte ki az atomtölteteit, és a robbanás lezárta az emberiség földi életét. Érdekes módon az atomvillanás következtében a Nemzeti és Királyi Hangosbemondó Társaság háztetőkre szerelt hangszórói nem sérültek meg és a fémtölcsérekből továbbra is lassú tánczene szólt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...