2018. január 21., vasárnap

MAGYAR KESERŰ



Magyar Keserű elnevezéssel először rendeznek fesztivált. A szervező, egyben programigazgató Étes Edina elmondta, a Magyar Keserű bizonyos tekintetben a Turul népe, valamint a Tokaszalonna és pálinkafesztivál hangulatát idézi, ugyanakkor mégis teljesen más. Nem étel, nem ital, nem politika. Étes Edina egykori TB-ügyintéző öt évvel ezelőtt a saját lakásában érzett rá a Magyar Keserűre, utána hozta létre kisüzemét, mert belátta a Keserűre szüksége lehet másoknak is. Azóta teríti termékét szerte az országban és mint a távirati iroda munkatársának fogalmazott, most jött el az ideje annak, hogy a Magyar Keserű ilyen formában is jelen legyen a köztudatban. Szerinte a Magyar Keserű nélkülözhetetlen a hétköznapokban, nyugtató és fájdalomcsillapító hatású termék, ugyanakkor jellegzetesen magyar ízeket hordoz magában. A Magyar Keserű hívei és azok akik eddig ezzel még nem találkoztak, három napon keresztül ünnepelhetnek a láposerdei tisztáson. Kérdésre válaszolva Étes Edina hozzátette, külföldi látogatókra nem számít a fesztiválon, úgy véli a Magyar Keserűre csakis a honi közönség lesz vevő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...