2018. január 21., vasárnap

NAGYMŰTÉT UTÁN


Még 24 óra sem telt el azóta, hogy dr. Francois Frankenstein nemzetközi hírű sebész bemutatta a bonyolult műtéttel előállított ellenzéki jelöltet, a professzor kénytelen volt ismét szikét és motoros körfűrészt tartani a kezében, hogy azzal hosszában megint felvágja a testet, a koponyából kiemelje az agyat, a mellkasból a szívet, helyükre pedig másik szervet helyezzen be, de nem merte bevarrni a sebet, mert a kórházi folyosón még mindig érthetetlen és zavaros vita folyt arról, hogy kinek a kijét (mijét) ültessék be, így okkal tartott tőle, hamarosan kezdhet mindent elölről. A szervdonor szervezetek naponta hoztak újabb és újabb donorládákat, bennük az ideális donorszervekkel, amit egyik nap beültettek, másik nap kiműtöttek. Eközben a sajtóban arról kezdtek beszélni, hogy dr. Frankenstein valójában Soros embere, ám valószínűbb, hogy ő maga az, aki mindenkit megműt, előbb a bérenceket, aztán mindenkit, mert friss vesére, májra, tüdőre szükség van, eladja ezeket, hogy aztán abból finanszírozza a tervet.
Mindezek következtében Frankenstein dr. hétfőn hajnalban ismeretlen helyre távozott, vélhetően megszökött az országból, orvoshoz méltatlan módon a műtőben hagyta a sokadik felvágott testű donortestet, kezdjen vele más, ha még van hozzá kedve, gusztusa, tudása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...