2018. január 21., vasárnap

NEYMAR ERZSIVEL



Hazugságot állít a Sun című lap mai száma, amely arról cikkez, új barátja van a magyar csodanőnek Palvin Barbarának. Egész egyszerűen nem igaz, hogy a modell összejött volna Neymarral. A világ egyik legdrágább focistája Neymar ugyanis Kovács Erzsébettel jár.
Pontosan nyolc nappal ezelőtt találkoztak egy londoni vegyesboltban, ahova véletlenül toppant be a csatár, de csak azért, hogy egy csomag fahéjas ízű rágót vegyen magának és Hamilton nevű autóversenyző barátjának. Neymar a bolt előtt parkoló Maserati sportautójának még a motorját sem állította le, annyira sietett. De a sors útjai kifürkészhetetlenek, így a vásárlás tovább tartott a tervezett harminc másodpercnél. Kovács Erzsébet magyar gazdasági bevándorló ugyanis a pénztárban ülve kedvesen rámosolygott a focistára, természetesen nem tudta milyen híresség fizet éppen a kasszájánál. Mivel rosszul beszél angolul, ezért inkább mindig mosolyog. Ekkor Neymar is kedvesen nézett Erzsébetre, majd vakítóan fehér fogait megcsillantva megkérdezte az elvált, kétgyerekes asszonytól, meginna-e vele egy kávét a műszak végén. Kovács Erzsébet először habozott, majd eszébe jutott, hogy a gyerekei nem élnek már vele, otthon hagyta őket Magyarországon, szabad tehát ez az estéje is. Yes, mondta hát halkan, elcsukló hangon. Ennek köszönhetően randevúzhatott a fiatal világsztár a negyvenes évei közepén járó asszonnyal, majd még aznap este mély és megható szerelembe estek. Ilyen egyszerűen történt minden, mint oly sokszor az életben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...