2018. január 21., vasárnap

NAGY MŰTÉT

A ma esti Nehéz Beszédben szenzációs bejelentést és interjút ígértek. A stúdióba várták a nemzetközi hírű sebészprofesszort, akit négy hónappal a sorsdöntő esemény előtt kértek fel a rendkívül bonyolult beavatkozásra. Korábban, mint tudjuk jól, minden kísérlet kudarcba fulladt, így esett a választás a biztos kezű tudósra, végezze el ő amire eddig senki sem volt képes.
A távoli földrészről érkezett szakember elmondta, felkészült a feladatra és mindent megtesz a siker érdekében. A riporter arról kérdezte, történt-e már ehhez hasonló a praxisában, de erre nemmel válaszolt. Még soha senki nem bízta meg ilyen kényes és bonyolult feladattal. Hozzátette azt is, látja a kétségbeesést és azt, hogy már csak benne bíznak, ezért hosszú ideje figyel, elemez, gondolkodik, és minden komplikációra felkészült. A műtétet két nap múlva végzi el.
A rendkívül bonyolult eljárás sikerét az jelentheti, hogy minden oldalról kapott segítséget és "alapanyagot", tehát képes lehet megvalósítani mindarra amire felkérték. Egyik "oldalról" agyat, a másikról fiatal szívet, tüdőt, májat, vesét kapott, továbbá egy esztétikus testet, amelybe mindent beültethet, de elárulta, a test kiválasztásról továbbra is követhetetlen viták folynak.
Egy héttel később a professzor ismét a Nehéz Beszéd vendégeként már arról beszélt, a műtét sikerült és hamarosan a nyilvánosságnak is megmutathatják mire jutott vezetésével az orvosi team, valamint a szerveket felajánló szervezetek.
Hétfőn délelőtt, ahogy ígérték, valóban nemzetközi sajtótájékoztatón mutatták be a titokzatos személyt, akit egyszerűen csak az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének neveztek. A fiatal nő nem sokat beszélt, helyette dr. Francois Frankenstein professzor kommunikált, aki úgy vélte, azok után, hogy sikerült műtéti eljárással eljárással jelöltet kreálni, már csak a választókon múlik, hogy kire voksolnak. Természetesen Frankenstein doktor áprilisig itt marad, felkészülve arra a lehetőségre, hogy az utolsó pillanatban megint műtenie kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...