2018. január 20., szombat

SZERELMES BIKAEMBER


A szerelmes bikaember (nem hasonlít a kentaúrra, de ott amúgy is ló az alapanyag) minden reggel ugyanabban az időben fut ki a parti sétányra. Órát lehetne hozzá igazítani, annyira pontos. Nem hagy ki egyetlen napot sem, szünet nélkül edzi magát. Alkatilag könnyűszerrel sztárja lehetne egy Éjjel-Nappal Budapest-féle, izgalmas szellemi kalandot kínáló televíziós sorozatnak is. Testét könnyen szellőző anyagból készült ruházat fedi. Amint elhagyja éjszakai szálláshelyét (más bikaemberek által is kedvelt luxus lakópark), enyhe balra tartó ívvel fordul rá a folyó melletti, bokrokkal, fákkal szegélyezett sávra.
Mozgása koordinált, izmai ruganyosak, erőtől duzzadnak. Haja nincs. Hogy ez mesterségesen előidézett hiány, netán betegség, vagy túlzott férfihormon túltengés következménye, nem tudható. Szakértők azonban úgy vélik, a bikaember csupán a kor divatját követve kopasz. Etológusok szerint bőrfejjel könnyebben képes megszerezni magának a városi vadonban nélkülözhetetlen javakat, eszközöket (gépjármű, nagy profitot termelő vendéglátóipari egység, gym, valutában tartott pénzügyi alap stb.). Megjelenésével félelmet vált ki, egyúttal tiszteletet is parancsol ellenségei körében, továbbá hatékonyabban tud vadászni, olyannyira hogy a kiszemelt préda valósággal önként adja oda magát a szerelmes bikának, kiváltképp akkor, ha a becserkészés közben lágy, ám mégis férfias (bikás) hangon Szophoklész-t idéz neki fejből.
A szerelmes bika büszke önmagára, és arra, hogy a levadászott nőstényt méltó körülmények között gondozhatja. Mivel azt szeretné, hogy a préda is ugyanolyan tökéletes húsú legyen, mint ő, ezért reggelente neki is kötelező futva megtenni a kétszer három kilométeres távot. A nőstény valóban edzett, formás testű. A bikaember nem szégyenlős, futás közben többször is megállítja a futtatott vadat, majd az út közepén (gyakorlatilag bárhol) vadul csókolja. Jane Goodall értelmezésében az ösztönszintű cselekvéssor nem más, mint állati smárolás. Ez vélhetően párzási elő, vagy utójáték, hiszen a bikaember a szálláshelyen rendszeresen együtt hál a karámba terelt asszonyállattal. Az érzelmi/szexuális intenzitást nemcsak a szájra adott csókok érzékeltetik, hanem az is, hogy sprintelés közben szinte mindig összeérintik a kézfejüket, vagy az ujjaikat. A szerelmes bikaember kifejezetten rossz néven veszi, ha megszerzett nőstényét más bikák is nézik, ezért tegyünk úgy, mintha ott sem lennének, és hagyjuk őket boldogan elszaladni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...