2018. január 20., szombat

TANÁCSOK ZUGEVŐKNEK

HASZNOS TANÁCSOK ZUGEVŐK SZÁMÁRA
Amennyiben Ön a címben jelzett kategóriába tartozik, továbbá a környezetében olyan személy él, aki fegyelmezett őrvezetőként minden lépését, mozdulatát a nap 24 órájában éberen figyeli, akkor feltétlenül olvassa el az alábbi összefoglalót.
1. Csak akkor táplálkozzon (nassoljon), amikor az őrvezető (férj/feleség, anya/apa, szerető, dietetikus, mellékállásban dolgozó orvos) nincs 10 méteres távolságon belül. 

2. Ha mégis a közelben tartózkodik, akkor igyekezzen gyorsan végezni a táplálékbevitellel.

3. Amennyiben az őrvezető mégis közvetlenül Ön mellett teljesít szolgálatot, és nem akar elmenni fürödni, tévét nézni, olvasni, virágot locsolni, akkor semmiképpen se egyen a jelenlétében, vagy ha mégsem bírja ki, minimális mennyiséget fogyasszon, de erre a heroikus cselekedetre mindenképpen hívja fel az őrvezető figyelmét.

4.. Ha az őrvezető a kis mennyiséget is túlzónak tartja, miközben felvázolja az elhízás okozta halálnemeket, akkor Ön teátrálisan hivatkozzon az éhhalálra, amely az elégtelen táplálkozás következménye.

5. Abban az esetben, ha titokban eszik, a testével mindig fedezze a táplálékot, keressen bizonságos, nehezen felfedezhető zugot a lakásban, továbbá viseljen bő felsőruházatot, amely alá vészhelyzetben el tudja rejteni az ételmaradékot.

6. Ha titokban eszik, de rajtakapják, akkor hivatkozzon szédülésre, amely a tartós ételmegvonás egyik következménye. 

7. Amennyiben titokban fogyaszt, sose feledkezzen el az úgynevezett "bepótlásról" vagyis visszatöltésről. Ez azt jelenti, hogy az engedély nélkül befalt csokit, túrórudit, jégkrémet, mogyorót az első adandó alkalommal kötelező pótolnia!! KÖTELEZŐ!! Mivel az őrvezetők mindent észrevesznek, ezért a legjobb, ha az evés után azonnal utántölt. Ennek érdekében vásároljon előre, így minimális a lelepleződés esélye, nem történhet katasztrófa.

8. Amennyiben titokban falt, de nem gondoskodott a bepótlásról (utántöltésről) és lebukott, akkor minden bizonyíték ellenére is tagadjon.

9. Alapszabályok tehát: tagadás és bepótlás.

10. Ha ügyes, merész, továbbá megjegyezte a leírtakat, vegye magához a táplálékot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KÉSSEL A KEZÉBEN JÁRKÁLT

Mikor máskor, mint éppen most húsvétkor estem ágynak, megállás nélkül töltöm a zsebkendőket, miként politikus a kolbászt tiktozott közösségi...